„Belgorodas ruošiasi mainams.“ Beprotiška. Kas vyksta Rusijoje po Zelenskio žodžių (Foto)  ()

Zelenskis pokštu apie „Belgorodo mainus“ išgąsdino regiono valdžią – pastatų langai užbarikaduoti smėlio maišais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beprotiška. Kas vyksta Rusijoje po Zelenskio žodžių.

Belgorodo mieste, Rusijos Federacijoje (su Ukraina besiribojančiame regione), vietos pareigūnai nusprendė apdėti namus smėlio maišais. Regiono centro administracinių pastatų langai taip pat užbarikaduoti, praneša Dialog.UA, remdamasis Rusijos žiniasklaida ir „Telegram“ kanalais.

Belgorodo pareigūnai tokius veiksmus aiškina „pasirengimu mokslo metams“. „Belgorodo liaudies respublikos sostinės“ meras Valentinas Demidovas interviu žurnalistams teigė, kad buvo imtasi nemažai priemonių „saugant mokinius“.

Taip pat vienos iš Belgorodo mokyklų direktorius Jevgenijus Babkinas sakė, kad ugdymo įstaigų langų stiklai bus „apklijuoti šarvuota plėvele“.

Nėra net ko pridurti. Rugsėjo 1-oji mokiniams ir jų tėvams iš tikrųjų bus ypatinga. Smėlio maišai sukurs puikią „šventinę“ nuotaiką, ypač jei atsižvelgsime į tai, kad jei Rusija šio karo išvis nebūtų pradėjusi, dabar mokyklų nereikėtų paversti bastionais.

 

 

Soc. tinklų vartotojai jau ironizuoja dėl tokio Belgorodo pasirengimo, primindami Volodymyro Zelenskio pareiškimą, kad Belgorodas pasirengęs apsikeisti su Ukraina teritorijomis.

„Belgorodas ruošiasi mainams“, – rašo internautai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: