„Medvedevas ką tik bandė įvykdyti perversmą Rusijoje“ (Video)  (7)

Buvęs sovietų žvalgybos pareigūnas Sergejus Žirnovas sakė, kad prieš kelias dienas Dmitrijus Medvedevas bandė įvykdyti perversmą Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs sovietų žvalgybos pareigūnas Sergejus Žirnovas sakė, kad prieš kelias dienas Dmitrijus Medvedevas bandė įvykdyti perversmą Rusijoje.

Vladimiras Putinas rugpjūčio 3 dieną susitikęs su gamybos įmonių vadovais pareiškė, kad visi be išimties šalies pareigūnai turėtų vairuoti vietinės gamybos automobilius. Netrukus po to Dmitrijus Medvedevas įžūliai ir iššaukiančiai atvyko į „Army-2023“ forumą vokišku „Mercedes“ automobiliu.

„Šis dalykas liko nepastebėtas, bet Medvedevas bandė įvykdyti perversmą“, – interviu su Vladu Novikovu sakė buvęs aukštas KGB nelegalios žvalgybos pareigūnas Sergejus Žirnovas.

Ekspertas atkreipė dėmesį ir į tai, kad Medvedevas į forumą atvyko automobiliu, kuris gaminamas ne šiaip NATO šalyje, o „visiškai baisioje Rusijai šalyje“, kuri pagal pagalbos teikimą Ukrainai yra trečioje ar net antroje vietoje (po JAV) .

 

„Medvedevas įžūliai pažeidė Rusijos prezidento reikalavimą. Dabar Putinas turi jį nubausti, jei jis tikrai yra tikrasis Rusijos Federacijos prezidentas“, – sakė Žirnovas.

Pasak analitiko, vos tik interviu su juo pateks į eterį, galima tikėtis, kad po kelių valandų Putinas atleis Medvedevą už šiurkštų jo nurodymų pažeidimą. Jei Putinas to nepadarys, tai iš tikrųjų Rusijos Federaciją valdo Medvedevas, o Putino, kaip prezidento, tiesiog nėra.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(79)
(77)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: