[ŽT] Gali būti netikėti įvykiai. Žvalgas skelbia apie didžiulę Prigožino apgaulę (Video)  ()

Buvęs sovietų žvalgybos pareigūnas teigia, kad Prigožinas turi keturis dublerius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-26 [ŽT] Gali būti netikėti įvykiai. Žvalgas skelbia apie didžiulę Prigožino apgaulę (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos informacinėje erdvėje nuolatos kalbama apie Putino dublerius, bet, tiesą sakant, tiesioginių to įrodymų nėra. Kartu yra atliktas tyrimas, kad Prigožinas turi keturis dublerius, kurie teisme pareikalavo, kad jų paso duomenys būtų pakeisti ir jie taptų Jevgenijumi Viktorovičiumi Prigožinu. Vienas iš jų dabar yra Rusijos kalėjime.

„Prigožinas turėjo keturis žmones, ir jūs galite labai lengvai rasti tyrimus internete, kur šie žmonės netgi vadinami vardais, jų ankstesniais vardais“, – sakė Sergejus Žirnovas interviu su Natalija Vlaščenka, kurį galima peržiūrėti „Vlast&Vlashchenko“ „YouTube“ kanale.

Todėl dabar, kai visi kalba apie tai, kad Prigožinas mirė drąsuolio mirtimi lėktuve, reikia prisiminti vieną paprastą dalyką: jis turėjo dublerius.

 

Kai mes tai žinome, suprantame, kad tai gali būti didžiulis paties Prigožino arba Putino ir FSB sukčiavimas“, – sakė Žirnovas.

Žvalgybos pareigūnas taip pat užsiminė, kad V.Putinas galėjo supainioti Prigožino dublerį su tikruoju „Wagner“ lyderiu. Juk visi žino, kas yra Putinas. Jis turi labai mažai teigiamų savybių, tačiau yra viena jo savybė geležinė: jis niekam neatleidžia už jokią išdavystę.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(12)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: