[ŽT] Gali atsisukti prieš jį patį. Kokios pasekmės laukia Putino po Prigožino mirties  ()

Rugpjūčio 23 diena sukrėtė Rusiją - žuvo „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas. Ir daug kas mano, kad tai - bausmė už birželio 24-osios maištą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prigožino samdiniai ėmė gąsdinti Kremliaus diktatorių antruoju „Teisingumo žygiu“ ir kampanija prieš Maskvą. Ukrainos politologas Mykola Davydiukas teigia, kad Rusijos gali laukti antras maištas: „Pirma, Prigožino pasekėjai turėtų būti radikalesni nei pats Prigožinas. Antra, reikia duoti jiems ginklus, amuniciją ir siųsti tiesiai į Maskvą“.

Davydiukas mano, kad Putinas pademonstravo ne galią, o tai, kad yra pasirengęs žudyti rusus, kad tik apsaugotų save. Tai - svarbi žinia Ukrainoje kovojantiems rusams. Rusams reikia susivienyti ir nuversti diktatorių, mano politologas. Putinas aukos rusus, kad apsaugotų save, jis save laiko svarbesniu už visus. Rusijos carai, mėgę šaudyti protestuotojus, paskendo savo kraujyje. „Tai yra Rusijos istorija. Putinas eina savęs naikinimo keliu, kurį pasirinko pats“, – pridūrė Davydiukas.

 

Davydiuko teigimu, reikėtų tęsti oro gynybos sistemų šūvius į nusikaltėlių lėktuvus - tai yra geras būdas sunaikinti Putiną, kuris netrukus po Prigožino žūties pats sėdo į lėktuvą Kurske. „Jis skrido vienu lėktuvu be naikintuvų palydos, todėl Putinui sunaikinti pakaktų trijų raketų“, – pabrėžė politologas.

(28)
(2)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: