Gali būti netikėti įvykiai. Skelbiamas Prigožino planas „B“ pasikėsinimo atveju (Video)  ()

Žmogaus teisių gynėjas Vladimiras Osečkinas pasidalijo informacija apie Prigožino mirtį, gauta iš „Wagner“ šaltinių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-25 Gali būti netikėti įvykiai. Skelbiamas Prigožino planas „B“ pasikėsinimo atveju (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prigožinas nebijojo dėl savo gyvybės, nes turėjo informacijos apie Putiną, kurį ketino išduoti pasikėsinimo į jo gyvybę atveju. Osečkinas sakė, kad ta informacija arba iškils į paviršių artimiausiu metu, arba ją ras Rusijos saugumo tarnybos, todėl jis rizikavo pašalinti privačios armijos „Wagner“ šeimininką, nes jis neturėjo kuo apsiginti.

Vladimiro Osečkino interviu „Fabrika Novin“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Rusijos žmogaus teisių gynėjas papasakojo, kaip Prigožinas bandė apsisaugoti nuo pasikėsinimo: „Viename iš šaltinių „Wagner“ atstovas papasakojo, kad Prigožinas buvo parengęs planą „B“ su tam tikra kompromituojančios informacijos publikacijų serija tam atvejui, jei kas nors bandytų pasikėsinti į jo ar jo artimų giminaičių gyvybę.

„Čia kyla didelis klausimas, ar artimiausiu metu (šiandien, rytoj, poryt) bus paskelbtas koks nors kompromatas, ar, priešingai, Rusijos saugumo tarnybos perėmė būtent šį kompromatą ir Prigožino archyvą, ir tai buvo postūmis, kad tai įvyktų“, - užsiminė Vladimiras Osečkinas.

 

Kartu jis išreiškė įsitikinimą, kad įsakymą likviduoti Prigožiną davė Rusijos Federacijos prezidentas: „Esu įsitikinęs, kad tai yra speciali Putino likvidavimo operacija, mes tai numatėme“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(51)
(4)
(47)

Komentarai ()