Gordonas šokiruotas. „To dar nesu matęs...“ Skelbia, kas nutiko rusų belaisvių stovykloje (Video)  (1)

Dmitrijus Gordonas vėl pasidalijo savo baisiais įspūdžiais po lankymosi Rusijos karo belaisvių stovykloje, taip pat atsakė į klausimą, ar V. Putinas gali laimėti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-25 Gordonas šokiruotas. „To dar nesu matęs...“ Skelbia, kas nutiko rusų belaisvių stovykloje (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Interviu su Ksenija Larina metu populiarus žiniasklaidos darbuotojas pasidalijo tuo, kas liko užkulisiuose, daugiausia - savo mintimis ir įspūdžiais apie Rusijos žmones, su kurių atstovais jam teko kalbėtis.

Visą Ksenijos Larinos interviu su Dmitrijumi Gordonu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale „Visiting Gordon“.

„Apskritai esu žmogus, kurį labai sunku kažkuo nustebinti, šokiruoti. Per daug mačiau, girdėjau ir žinau. Po 8 valandų rusų karo belaisvių lageryje išėjau sergantis. Tokios niekšų koncentracijos nebuvau matęs“, – kolegai prisipažino žurnalistas.

Pasak D. Gordono, daugelį metų jis kone kas mėnesį atvykdavo į Maskvą ir Sankt Peterburgą, kur duodavo nuo penkių iki septynių interviu su šou verslo žvaigždėmis. Ir tai, ką jis pamatė tada, net iki 2014-ųjų sausio, buvo visiškai kitokia Rusija nei dabar.

„Bendravimo su rusais lygis buvo visiškai kitoks. Ir tada staiga išlenda ši primityvi, požeminė, man ar visai likusiai Rusijai (taip pat ir rusams) nežinoma masė su gyvuliška šypsena. Tai ne veidai, o snukiai, sakyčiau. Pažiūrėk į šias bukas, bedvases akis, į šitą įžūlumą. Tai baisi Rusija, kuri atsivėrė kaip pūlinys. Rusija, kurios nei mes, nei patys rusai nepažinojo ir nemanė, kad ji yra“, – sakė D. Gordonas.

 

Žurnalistas taip pat sakė, kad V. Putinas iš tikrųjų sugebėjo padaryti nuostabų dalyką. Jis metė į Ukrainą tautines mažumas iš užmirštų aulų, iš kažkur Buriatijos, Tuvos, Dagestano. Jis išvedė į Ukrainą būrius nuteistųjų, kurie neturi ko prarasti ir kurie sėdi 15-20 metų. Ir staiga jie pasijuto gyvenimo šeimininkais: žudyk ir pjaustyk, ką nori. Tačiau kai Ksenija Larina savo pašnekovo paklausė, ar V. Putinas gali laimėti, D. Gordonas atsakė neigiamai.

 

Jo nuomone, apie tai negalima kalbėti, nes praeitis niekada nenugali ateities. Ir neteisybė ilgalaikėje perspektyvoje niekada nenugali gėrio, todėl V. Putinas neturi jokių šansų. „Niekšai šiandien gali laimėti fragmentiškai, trumpuoju laikotarpiu. Tačiau rytoj viskas grįš į savo vėžes. Pasaulį valdo dėsningumas, ir aš juo tikiu. Jis yra mūsų pusėje,“ – savo mintį išsakė žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(219)
(3)
(216)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: