„Atskleisiu baisią karinę paslaptį.“ Skelbiama netikėta žinia apie „kadyroviečius“  (2)

„Klounų banda ir bevertės avys“: Rusijos laisvės legionas pašiepė „kadyroviečių“ karinį mokymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama netikėta žinia apie „kadyroviečius“.

Rusijos laisvės legiono vado pavaduotojas kariniam ir civiliniam bendradarbiavimui, šaukiniu „Cezaris“, interviu UNIAN sakė, ką „kadyroviečiai“ veikė prieš plataus masto Rusijos invaziją į Ukrainą.

Čečėnijoje buvo vykdomos vadinamosios „kovos su terorizmu priemonės“, kurių metu vietoj mokymų jie pjovė avis ir kepė šašlykus.

„Atskleisiu baisią karinę paslaptį – dar prieš plataus masto invaziją į Ukrainą Čečėnijos teritorijoje buvo vykdomos tam tikros kovos su terorizmu priemonės. Kadyroviečiai neva dalyvavo šiuose mokymuose. Bet iš tikrųjų juose dalyvavo Rusijos specialiosios pajėgos ir desantininkai. Ir šie rusų desantininkai, ir specialiosios pajėgos nuėjo į kalnus mokytis“, – sakė „Cezaris“.

O kadyroviečiai, anot „Cezario“, įkopė į kaimyninį kalną, papjovė ėriuką, savaitę kepė šašlykus, tada grįžo, uždarė savo kovinius įsakymus ir gavo pinigų.

„Jie labai ilgai kūrė laukinių, legendinių, neįveikiamų karių įvaizdį. Bet tai yra klounų banda, nenaudingų avių banda. Net Prigožino bijojo, ką jau kalbėti apie rimtesnius žmones?“, – pridūrė Rusijos laisvės legiono atstovas.

 

Jis taip pat prognozuoja, kad įvairios privačios karinės įmonės Rusijoje konkuruos tarpusavyje ir tai sukels pilietinį karą Rusijos Federacijos viduje.

„Jų yra ne viena, jau yra dešimtys skirtingų kalibrų privačių karinių įmonių, visa tai auga regionuose. Ir tam tikru momentu, kai valdžios vertikalė sugrius, prasidės pilietinis karas“, – sakė „Cezaris“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(3)
(130)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: