[ŽT] Turbūt greičiausias būdas netekti darbo. Neįtikėtina, ką paskelbė Rusijos ambasada  (13)

Visi žino, kas yra Ukraina, o kas - Rusija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija giriasi „daugiapolio“ pasaulio kūrimu. Kaip atsvara Vakarams, NATO ir G7 vystoma BRICS organizacija. Rusija nori pabrėžti, kad ji yra didelė ir stipri. Taigi, giriasi BRICS augimu.

BRICS 2024 metais išaugs - organizacija pakvietė prisijungti tokias šalis kaip Argentina, Egiptas, Etiopija, Iranas, Saudo Arabija ir Jungtiniai Arabų Emyratai. Dabartinės narės - Brazilija, Rusija, Indija, Kinija ir Pietų Afrikos Respublika.

Aišku, Rusija didžiuojasi šiuo projektu. Štai Rusijos ambasada Pietų Afrikoje paskelbė - „Naujo daugiapolio pasaulio tikrovė.“ Ir pasidalino žemėlapiu, kurį matote viršuje. Pastebite šį tą įdomaus? Taip - Ukrainos teritorijos, kurias Rusija pasiskelbė aneksavusi (Chersonas, Zaporižia, Doneckas, Luhanskas ir net Krymas), žemėlapyje teisingai pažymėtos kaip Ukrainos dalis.

 

Tas pranešimas „Twitter“ buvo mažiausiai dvi valandas, bet galiausiai buvo ištrintas. Juo spėjo pasidalinti daugybė ukrainiečių ir daug socialinių tinklų naudotojų iš kitur. Spėliojama, kad kažkas Rusijos ambasadoje Pietų Afrikoje neteks socialinių tinklų administratoriaus darbo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(37)
(0)
(37)

Komentarai (13)

Susijusios žymos: