„Be komentarų. Forsuos Dnieprą...“ Z-kanalas pašiurpęs, ką padarė Ukraina  ()

Pasak Rusijos Z-karo korespondentų, Ukrainos kariuomenė padidino savo aktyvumą pietuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai skambina pavojaus varpais dėl padėties pietinėje fronto kryptyje, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne tik įvykdė įžūlią operaciją ir išsilaipino amfibija vakarinėje Krymo pakrantėje, bet ir vis aktyviau veikia kairiojoje Chersono srities dalyje.

Rusijos z-karys Semionas Pegovas, „Telegram“ bendruomenės „WarGonzo“ autorius, įspėja apie rimtas pasekmes, jei bus ignoruojama Ukrainos kariuomenės, kuri veikia vis aktyviau, griežčiau ir profesionaliau, keliama grėsmė.

Okupantams buvo didelė staigmena Ukrainos desanto pajėgų darbas, kurios įveikė 150 km atstumą jūra ir smogė Kryme ten, kur rusai mažiausiai to tikėjosi.

Pranešime pažymima, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų profesionalumas leidžia Ukrainos kariuomenei vykdyti aukščiausio sudėtingumo operacijas. Be to, galimas desantas kairiajame Dniepro krante Chersono srityje vis labiau gąsdina okupantus, nes rusai nepasirengę smūgį atremti, o Ukrainos specialiųjų pajėgų apmokymus atliko britų jūrų pėstininkų korpuso instruktoriai, turintys vieną geriausių mokyklų pasaulyje.

„Jei Ukrainos daliniai sugebėjo netrukdomai įveikti daugiau kaip 150 kilometrų jūra ir išlaipinti desantą, ar jie pajėgūs forsuoti Dnieprą? Be komentarų. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų aktyvumas šios upės deltos salose išaugo daug kartų. Ukrainos pajėgos neturi nuolatinių priešakinių prieigų su infrastruktūra, tačiau zonduoja kelius, kuriais būtų galima forsuoti upę. Ir tai yra faktas. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija labai aktyviai smogia į rusų pozicijas kairiajame krante. Šaudmenų netrūksta. Norime priminti, kad Ukrainos kariškiai baigė mokymus Didžiosios Britanijos jūrų pėstininkų korpuse. O tai yra viena geriausių pasaulyje mokyklų, kurioje rengiami tokio pobūdžio kariuomenės kovotojai“, - savo savaitinėje apžvalgoje perspėja saviškius S. Pegovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(0)
(69)

Komentarai ()

Susijusios žymos: