Skabejeva ir Popovas susimovė. Netikėti kadrai, ką paskelbė tiesioginio eterio metu (Video)  ()

Rusijos propagandistai bandė parodyti Vakarų žiniasklaidos darbą „pagal vieną instrukciją“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai Olga Skabejeva ir jos vyras Popovas susimovė, bandydami sukritikuoti Vakarų žiniasklaidą dėl pranešimų apie Prigožino, kurio lėktuvas anksčiau nukrito pakeliui iš Maskvos į Sankt Peterburgą, žūtį. Vakarų žurnalistai, nagrinėjantys šią temą, neabejoja, kad Prigožinas buvo nužudytas po Putino įsakymo kaip kerštas už karinį maištą birželį.

Tačiau toks pateikimo stilius papiktino Rusijos propagandistus, kurie teigė, kad Vakarų žiniasklaida neva naudojasi viena instrukcija, nagrinėdama Kremliaus vadovybės Prigožino likvidavimo temą.

Kalbėdama eteryje, Skabejeva, o vėliau ir Popovas, pažodžiui pakartojo frazes, kurias jiems parašė redaktoriai. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Internete tai buvo pastebėta, Rusijos propagandistų šeima buvo išjuokta.

 

„Katastrofa su Prigožinu šiandien yra ant visų viršelių, nors antraštė kažkodėl irgi visiems vienoda: „Putino kerštas“. Matyt, laisva demokratinė žiniasklaida atrodo taip, net žodžių nekeičia – kokį jie turi griežtą vadovą“, – sakė Skabejeva.

Po jos kalbėjęs Popovas beveik tiksliai pakartojo visas jos frazes, kurios gyvai atrodė juokingai ir komiškai, atsižvelgiant į kritikos kontekstą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(2)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: