[ŽT] Grandiozinė žinia. Prasideda kova už labai svarbius miestus (Foto)  ()

Pergalė Robotynės gyvenvietėje reiškia mūšio už Melitopolį ir Berdianską pradžią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pergalė Robotynės gyvenvietėje reiškia mūšio už Melitopolį ir Berdianską pradžią, skelbia Focus.ua.

Ginkluotosios pajėgos turi galimybę apsupti Tokmaką – galingą Rusijos armijos logistikos centrą. Kaip teigiama leidinyje, šis proveržis gali reikšti kovos dėl dviejų didelių miestų – Melitopolio ir Berdiansko – pradžią. Siekdami atsispirti ginkluotųjų pajėgų puolimui pietuose, rusai yra priversti ten perkelti elitinius dalinius iš kitų fronto taškų, savo „Twitter“ paskyroje rašo @anno1540.

Rusijos karo tinklaraštininkai susirūpinę dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pažangos Zaporižios kryptimi ir Rusijos kariuomenės gynybos linijos proveržio. „Alex Parker Returns“ „Telegram“ kanale pažymėjo, kad Tokmakas jau yra ranka pasiekiamas.

Ukrainos kariuomenė, kaip rašo propagandistai, įžengė į pirmąją Rusijos generolo Sergejaus Surovikino, vadovavusio didžiajam karui su Ukraina, gynybos liniją.

Tikėtiną Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artėjimą prie Tokmako pokalbyje su „Focus“ patvirtino ir karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo majoras Oleksijus Hetmanas. Anot jo, Rusijos kariškiai miestą pavertė tvirtove su įtvirtinimais ir apkasais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: