„Jų smegenys veikia kitaip.“ Nušalinti „protingi generolai“. Ukraina skelbia, kas nutiko (Video)  ()

„Žmonių, gyvenančių šioje paradigmoje, „smegenys veikia šiek tiek kitaip.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas sakė, kad Rusijos prezidento Vladimiro Putino aplinka vadinama „vyresnių nei 70 metų klubu“.

Tai jis sakė interviu su Natalija Moseičuk, pažymėdamas, kad atitinkama informacija buvo gauta iš „agentų ataskaitos“.

„Jis (Putinas - UNIAN) apsupo save... Šis terminas, beje, atėjo pas mus iš Rusijos Federacijos, iš „agentų ataskaitos“. Priėmėme tai kaip pokštą. Ir tada supratome, kad tai ne pokštas. Jie tai vadina „klubu, kuriame vyresni nei 70“, – sakė Budanovas.

Jis pridūrė, kad žmonių, gyvenančių šioje paradigmoje, „smegenys veikia šiek tiek kitaip“. „Jie nespėja su greitu tempu ir įvykių pokyčiais“, – pridūrė žvalgybos vadovas.

Budanovas pažymėjo, kad šių žmonių jaunystė buvo maždaug aštuntojo dešimtmečio pabaigoje – devintojo dešimtmečio pradžioje. „Jie gyveno tuo metu, kai devintajame dešimtmetyje prasidėjo perestroika ir panašiai. Apskritai jų galvose vyksta siaubas“, – sakė jis.

 

Budanovas taip pat pakomentavo Putino aplinkos nuotaikas po istorijos su grupuote „Wagner“ ir jos vadovu Jevgenijumi Prigožinu. Jis pažymėjo, kad Rusijos Federacijos galia dėl to tikrai nesustiprėjo.

„Tai yra degradacija... Viskas, pradedant įvykusiu maištu, tęsiant veiksmais, kurių buvo imtasi dėl šio maišto, ir baigiant paveikslu, kurį dabar matome. Viskas į minusą“, – sakė jis.

Budanovas pažymėjo, kad nušalinti buvo „protingi generolai“.

„Tokie žmonės kaip Surovikinas, Judinas... Teplinskis yra ant ribos. Tai yra priešai. Bet galiu pasakyti atvirai: kadangi jie yra priešai, jų lygis netampa žemesnis. Tai buvo profesionalūs žmonės. Ir tai, kad jie pašalinti arba, Teplinskio pavyzdžiu, dar bandoma tai padaryti – tikrai ne Rusijos Federacijos naudai“, – pažymėjo žvalgybos vadovas.

 

Kartu šie įvykiai yra naudingi Ukrainai. „Tai, kad vadas, pasakęs tiesą apie tikrąją Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų padėtį kare, išvyko vadovauti karių grupei Sirijoje, Ukrainai tik į naudą“, – sakė Budanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(2)
(69)

Komentarai ()

Susijusios žymos: