[ŽT] Super tikslumas! Sparnuotosios raketos „Ch-101“ sunaikinimo kadrai (Video)  ()

Prie Ukrainos sostinės oro gynybos kariai nešiojama oro gynybos sistema „Stinger“ numušė priešo sparnuotąją raketą „Ch-101“ ir droną „Shahed“. Šie rusų paleisti orlaiviai kėlė grėsmę Kyjivui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų jungtinio operatyvinio štabo vadas generolas leitenantas Serhijus Najevas papasakojo apie oro gynybos kovotojų darbą Kyjivo srityje. Per dvi savaites kariai čia numušė rusišką sparnuotąją raketą „Ch-101“ ir droną „Shahed“.

Vaizdo įraše užfiksuotas kovotojų pasakojimas ir oro gynybos darbo momentai. Pirmieji įrašo kadrai – sparnuotosios raketos „Ch-101“ numušimas. Blykstelėjimas trumpam nušviečia aplinką ir pavojinga rusų raketa yra sunaikinama.

Šūvį paleidęs karys aiškino, kad jei nebūtų numušęs raketos, ji būtų pridariusi bėdų. „Yra jausmas, kad pridengiu daug žmonių, vaikų. Per visą šį laiką jau matėme pakankamai daug! Neatleisčiau sau, jei ją praleisčiau", – sakė Ukrainos karys.

 

Oro gynybos kariai visureigiu „Toyota Land Cruiser“ stengiasi atsidurti vietoje, iš kurios galės numušti rusų raketas ir dronus. Serhijus Najevas sakė, kad rugpjūčio 30-osios naktį kariai numušė raketą „Ch-101“ ir droną „Shahed“. „Jų efektyvumas yra labai labai didelis. Nuoširdžiai padėkojau vaikinams. Įsitikinau, kad jie pasiruošę“, – sakė generolas.

(37)
(0)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: