„Užlipo ant to šiferio ir dėjo žemyn...“ Beprotiška istorija. Kas nutiko rusams  ()

Rusijos kariškiai nenustoja stebinti beprasmiškais sprendimais, kurie jiems baigiasi tragiškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michailas Makarukas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas ir tarptautinės bendruomenės „Inform napalm“ atstovas, „24 kanalui“ papasakojo apie netipiškus ir net anekdotinius okupantų savęs likvidavimo atvejus.

Ukrainos kariškiai netgi dėl juoko sudarė įdomių istorijų apie rusų savęs naikinimą topą.

„Įsivaizduokite vandens bokštą, kuris buvo pastatytas kažkur 50-60-aisiais metais, vis dar iš plytų. Ten gulėjo kažkoks vamzdis, ir mes nusprendėme pakilti į viršų. Pamatome nepanaudotą MANPADS ir didžiulę skylę šiferyje. Sakau, kad ten negalima lipti, na, vyrai sveria maždaug po 90 kg, o su šarvais šiferis neatlaikys. Taigi pamatėme kareivį, kuris išlindo numušti mūsų sraigtasparnio su MANPADS. Jis užlipo ant to šiferio ir dėjo žemyn. O MANPADS pasiliko“, - pasakojo Makarukas.

Antroji istorija buvo susijusi su kiaulių ferma. Joje yra vieta, kur teka kiaulių ekskrementai – srutų duobė. Ilgainiui ši vieta pasidengė nedidele žole. Rusijos kariškis nusprendė apeiti šią vietą, tačiau kažkuriuo momentu sėkmė nuo jo nusisuko, ir jis visiškai ten įsmuko. Ar kas nors jį iš ten traukė, nežinoma.

 

„Ir galiausiai, mano mėgstamiausia. Sudaužyta kolona, šalia jos duobė, kurioje guli okupantas ir laikosi už kirkšnies. Nesuprantame, kodėl, prieinam ir žiūrim. Atrodo, kad šis kareivis keliavo kolonoje ir norėjo patenkinti savo poreikius. Žiūri duobė – ir jis į ją. O ten sviedinys pataikė į aukštos įtampos pliką laidą. Taip jį ir susuko. Moralas: eikite į tualetą specialiai tam skirtose vietose“, - ironizuoja Makarukas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(3)
(75)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()