[ŽT] „Apskritai situacija yra monstriška...“ Neįtikėtina. Ukrainos išdavikas atskleidė paslaptį, ką padarė Maskva (Video)  ()

Metami kaltinimai dėl kraujo praliejimo Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-05 [ŽT] „Apskritai situacija yra monstriška...“ Neįtikėtina. Ukrainos išdavikas atskleidė paslaptį, ką padarė Maskva (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rados deputatas ir Ukrainos išdavikas Olegas Carevas prabilo su aštriu pareiškimu, kuris nepatiks Kremliui. Jis iš tikrųjų apkaltino Putino režimą dėl kraujo praliejimo, kuris dabar vyksta Ukrainoje.

Šį pareiškimą jis padarė propagandinio Z-šaltinio „Cargrad“ (rus. „Царьград“) eteryje. Ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Pasak Carevo, nuo 2013 m. V. Putino režimas priima tokius sprendimus dėl Ukrainos, kurie tik pablogino padėtį ir galiausiai privedė prie kruvino karo.

„Apskritai situacija yra monstriška. Pagalvokite, nuo 2013 m. įvykiai klostėsi pagal blogiausią įmanomą scenarijų. Buvo begalė galimybių pakeisti įvykius. Bet vis dėlto buvo pasirinktas toks scenarijus, kad Ukrainoje rusai pradėjo kariauti su rusais. Patikėkite, buvo daugybė variantų... Galėjome kažką daryti aštuonerius metus... Nieko nedarėme, net žinias iš Donbaso nustojo rodyti... Mes privedėme šią situaciją iki šio taško“, - skundėsi Carevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(5)
(72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: