MH370 mįslė. JK ekspertas skelbia sensaciją. „Surado“ dingusį lėktuvą  (1)

Skrydžio MH370 dingimo paslaptis vis dar lieka neatskleista. Nors niekas tiksliai nežino, kas nutiko skrydžiui MH370, daugelis tyrinėtojų spėja, kad jis nukrito į Indijos vandenyną. Tai rodo į vieną iš salų išmestos orlaivio nuolaužos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-05 MH370 mįslė. JK ekspertas skelbia sensaciją. „Surado“ dingusį lėktuvą  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau daugelis aviacijos ekspertų nesutinka su šia versija. Vienas technikos ekspertų iš JK sakė pastebėjęs dingusį lėktuvą „Google“ žemėlapiuose.

Malaizijos oro linijų keleivinis lėktuvas „Boeing 777“, su skrydžio numeriu MH370, dingo 2014 m. kovo 8 d. Jis skrido iš Kvala Lumpūro (Malaizija) į Pekiną (Kinija). Mįslingomis aplinkybėmis lėktuvas dingo be žinios, o visi 239 juo skridę keleiviai ir įgula, kaip manoma, žuvo. Tai įvyko po orlaivio maršruto pasikeitimo, kai jis, manoma, atsidūrė virš Indijos vandenyno.

Vienai brangiausių paieškos operacijų istorijoje buvo išleista didelė suma – maždaug 200 milijonų dolerių, tačiau nepaisant to, lėktuvas taip ir nebuvo rastas. Paieškos darbai buvo baigti 2018 m.

Tikėtina, kad lėktuvas sudužo Kambodžoje

Tačiau technikos ekspertas iš JK Ianas Wilsonas teigia, kad dingusio lėktuvo nuolaužos slypi Kambodžos džiunglėse. Bent jau tokią išvadą ekspertas padarė ištyręs „Google Earth“ duomenis.

 

„Daug laiko praleidau studijuodamas žemėlapius. Ištisas valandas ieškojau vietų, kur galėtų nukristi lėktuvas. Ir galiausiai aš tikiu, kad jis gali ten gulėti. Tai žaliausia ir tamsiausia vieta, kurią galite pamatyti žemėlapyje“, – sakė Wilsonas.

Nors nežinoma, kas iš tikrųjų nutiko lėktuvui ir kur jis sudužo, aviacijos ekspertai mano, kad 2018 metų „Google Earth“ žemėlapiuose gali būti matomos MH370 skrydžio nuolaužos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(5)
(8)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: