„Jie veržiasi kaip išprotėję! Viską lygina su žeme!!“ Nustėręs Z-komisaras skelbia, kas nutiko  ()

Rusijos karo propagandistai skambina pavojaus varpais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-05 „Jie veržiasi kaip išprotėję! Viską lygina su žeme!!“ Nustėręs Z-komisaras skelbia, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai skambina pavojaus varpais dėl Rusijos gynybos linijos proveržio į rytus nuo Robotynės gyvenvietės, praneša dialog.ua.

Z-komisaras Jurijus Kotionokas savo „Telegram“ kanale praneša, kad Ukrainos kariams pavyko įveikti pirmąją „Surovikino liniją“ netoli Verbovės.

Jis pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos bando perpjauti Rusijos gynybą tarp Verbovės ir Novoprokopivkos, šioje vietoje Rusijos kariuomenei gresia Ukrainos proveržis.

Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos daužo Rusijos kariuomenę, mesdamos į mūšį artilerijos, kasetinių sviedinių ir dronų ugnies jėgą ant įsibrovėlių galvų, tiesiogine prasme sulygindamos Rusijos ginkluotųjų pajėgų apkasus su žeme.

Donecko (pietų) ir Zaporižios kryptimis priešas veržiasi kaip išprotėjęs. Jis leidžia krūvas kasetinės amunicijos, sulygindamas apkasus su žeme. FPV dronai, kasetinė, haubicų artilerija – galvos nepakelsi. Robotynės rajone vienam Rusijos karių tenka nuo 3 iki 5 sviedinių! Vienam!“, – panikuoja rusų „karo vadas“.

 

Kotionokas rašo, kad, bandydami suvaldyti galimą Ukrainos armijos proveržį tarp Verbovės ir Novoprokopivkos, rusai įveda atsargų, tačiau jiems vis tiek trūksta personalo.

Karo propagandistas patvirtino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos vietomis jau pralaužė pirmąją Surovikino  linijos juostą ir yra arti Tokmako.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(2)
(160)

Komentarai ()

Susijusios žymos: