[ŽT] Naujas hitas! Salė lūžta juokais. Albanijos premjeras paskelbė fantastišką anekdotą apie Putiną ir Prigožiną (Video)  ()

Albanijos ministras pirmininkas Edi Rama papasakojo anekdotą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Albanijos ministras pirmininkas Edi Rama papasakojo anekdotą, kuriame užsiminė apie Putino dalyvavimą  „Wagner“ grupuotės vadovo Jevgenijaus Prigožino nužudyme.

Tarptautiniame strateginiame forume (Bled Strategic Forum, BSF) Slovėnijoje jis paklausė forumo dalyvių, ar jie žino, kad Rusija svarsto suvienodinti savo laiko juostas dėl didelio skirtumo tarp dviejų savo teritorijos kraštų. Po to jis papasakojo anekdotą, sukėlusį susirinkusiųjų juoko priepuolį.

Premjeras prieina prie Putino ir sako: „Yra problema. Mano šeima atostogavo, skambinau jiems labanakt pasakyti, bet pas juos jau buvo rytas. Paskambinau Olafui Scholzui, norėjau pasveikinti jį su gimtadieniu, bet jis pasakė, kad tai bus rytoj. Paskambinau Xi Jinpingui palinkėti laimingų Naujųjų metų, bet jis man pasakė, kad pas juos senieji nesibaigė.“

 

Putinas atsako: „O taip, ir man ta pati problema. Paskambinau Prigožino šeimai pareikšti užuojautą, bet jo lėktuvas dar nepakilo“, – pajuokavo Albanijos ministras pirmininkas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(289)
(2)
(287)

Komentarai ()

Susijusios žymos: