Triumfuojantis Azovo sugrįžimas! Įspūdingi rezultatai vos vieno šturmo metu  ()

Dėl puolimo operacijos Ukrainos gynėjams pavyko pagerinti savo taktinę poziciją. Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai – 25 žuvusieji ir sužeistieji.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienoje iš krypčių Azovo padalinio kovotojai sugebėjo sėkmingai įvykdyti puolimą ir vienu metu užgrobti 4 priešo pozicijas. Apie tai pranešė Azovo spaudos tarnyba.

Rugpjūčio 23 d., vykdydami kovinę misiją, Azovo 12-osios specialiosios paskirties brigados kovotojai suplanavo ir atliko operaciją, kurios metu šturmu užėmė 4 priešo pozicijas.

„Per operaciją pasižymėjo 1-ojo specialiosios paskirties bataliono ir brigados artilerijos kovotojai, kurie drąsiai, ryžtingai ir itin profesionaliai parodė save. Artilerijos pajėgomis sunaikinta 13 priešo karių, o šaudymo kautynių metu 12 buvo sužeisti", – rašoma pranešime.

 

Pažymima, kad Ukrainos gynėjai sučiupo ir du okupantus, kurie buvo perduoti atitinkamoms struktūroms tolimesniems mainams.

Dėl puolimo operacijos Ukrainos nacionalinės gvardijos kariams pavyko pagerinti savo taktinę poziciją 400 metrų gylyje ir 500 metrų palei fronto liniją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(1)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: