„Tai labai rimta. Metamos 76-oji ir 77-oji desanto divizijos.“ Skelbiamas didžiulis mūšis (Video)  ()

Pralaužti antrąją rusų gynybos liniją bus kiek lengviau nei pirmąją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pralaužti antrąją rusų gynybos liniją bus kiek lengviau nei pirmąją. Tačiau kartu priešas jau įvykusio proveržio šonuose metė dvi Rusijos oro desanto pajėgų divizijas: 76-ąją ir 77-ąją. Tai gana rimtos brigados, kurios paskutinį kartą buvo matytos mūšyje Chersono kryptimi. Tuomet Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino beveik visą šarvuotą techniką ir didžiąją dalį jaunesniojo štabo, tačiau karininkai ir štabai liko, todėl per metus laiko sugebėjo atsistatyti.

Tai sakė karo ekspertas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Arty Green interviu su Anastasija Noricyna, kurį galima peržiūrėti „24 kanalo“ „YouTube“ svetainėje.

Pasak kariškio, minėtos rusų divizijos yra rimta jėga, todėl laukia didelis mūšis. „Ir nemanau, kad galėsime greitai bėgti į visas puses. Pirmiausia turėsime išretinti atsiradusius Rusijos rezervus. Tai užtruks dvi ar tris savaites. Sakau iš savo patirties, kai atsiranda tokio pajėgumo rezervai, reiks dviejų ar trijų savaičių. Po to bus galima tęsti puolimą“, – aiškino Arty Green.

 

Karo ekspertas taip pat pažymėjo, kad Ukrainos vadovybė greičiausiai nepriims sprendimo judėti į priekį, taip padidinant siauro proveržio gylį.

Per artimiausias dvi savaites didelių dinamiškų judėjimų šiame fronto sektoriuje tikėtis nereikėtų, tačiau po dviejų ar trijų savaičių tai gana tikėtina, apibendrino Arty Green.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(5)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: