„Jie tiesiog sustingsta pozicijose.“ Netikėta paslaptis. Rusų laukia košmariška mirtis  ()

Vidutinė įsibrovėlių gyvenimo trukmė Bachmuto kryptimi yra iki 3-7 dienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabartiniu rudens-žiemos laikotarpiu rusų okupantai fronte turės naujų problemų. „Svobodos“ bataliono leitenantas Romanas Kononas komentuodamas „24 kanalui“ sakė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turėtų į tai atsižvelgti ir panaudoti tai savo naudai.

Atėjus šaltam orui, rusams bus sunkiau paruošti savo darbuotojus žiemos sąlygoms. Tai taikoma ir drabužiams, ir šildymo įrangai.

Anot jo, vidutinė įsibrovėlių gyvenimo trukmė Bachmuto kryptimi yra iki 3-7 dienų. Žiemą padėtis jiems tampa dar sunkesnė. Pernai būta atvejų, kai rusai mirtinai sušalo savo apkasuose.

„Jei lygintume su praėjusiu žiemos laikotarpiu... Tada „Svobodos“ batalionas taip pat buvo Bachmuto kryptimi. Dažnai pasitaikydavo atvejų, kai okupantai tiesiog sustingdavo savo pozicijose. Pradėdavo šildytis alkoholiu. O tada jau kofliktai ir tai mūsų pranašumas“, – sakė Kononas.

 

Kariškis pridūrė, kad padėtis su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis yra palankesnė. Dabar gynėjai aktyviai ruošiasi žiemai.

Mes vis dar, ačiū Dievui, neturime problemų pakeisti personalo aprangą. Personalas pasiruošęs, rūbai paruošti. Perkomplektuojant personalą didelių problemų nematau“, – reziumavo kovotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(1)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: