[ŽT] „Prasideda Trečias pasaulinis karas. Pereina į aktyvią fazę.“ Skelbiama grėsminga žinia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vardas Būtinas 2023-09-07 12:46
Jei jau prasidėjo, tai ko laukiame? Siunčiame techniką Ukrainai, finansuojame. Visi sukibe senai būtumėme sustabde šitą durnyną.
MZ 2023-09-07 13:07
Nei butumem sustabde nei ka. Yra toks reikalas kaip geopolitika... Jei nato tiesiogiai imtu rusija, tai visas ju sajunginku kalnas taip pat butu eje kariaut su nato, galbut net s koreja ar kinija, taigi vakarai pries tokia armada su savo zmonem ir ginkluote niekaip nebutu paeje (cia ne fantastinis holivuo filmas). Db pasirinktas kelias sekinti ruskius, atimineti ju sajungininkus ir tt, taip uzsitikrinant kad jie neprisides prie ruskyno gynybos ar nato puolimo. Manau kad karas bet kuriuo atveju dar tik isisiubuoja... ziurint i musu gaubli itampos tasku kiekviename zemyne po keleta ir nemanau kad isvengsim plataus mast ww3 va tada ponai ir galesite pasireksti, kovodami velniai zino pries ka ir del ko... Kaupkit atsargas kol galit ir treniruokites, taip sakant sprogimas tikrai bus...
donatasv 2023-09-07 13:30
3 pasaulinis neprasidėjo. Turim panašumų su Vokietija ir Lenkija bet kolkas trūksta kibirkšties įtraukt vakarus. Įdomu dėl ko vakarai spaudžia Ukrainą eit tartis? Įdomu kodėl europa gesina ameriką su kinija ir taivaniu? Įdomu kodėl neleidžia atakuot rusijos teritorijos vakarų ginklais? Nes bijo vieno ir to pačio 3 pasaulinio. Nes visi supranta kokia plona linija vaikščiojama. Daug čia rašančių reik nugalėt rusiją, kitaip turėsim hitlerį bet, kad nugalėt reikia nueit iki maskvos ir nuginkluot. Ukraina pajėgi tą padaryt?
Benediktas 2023-09-07 13:40
Gal galima citatų, kas konkrečiai spaudžia?
immortallt 2023-09-07 13:40
Ne, neitų nei Š. Korėja, nei Kinija kariauti kitais frontais nei reikšmingą paramą ginklais siųstų, ir tikrai nesiųstų karių. Neturi ką laimėti. Būtent, kad čia ne fantastinis holivudo filmas. Karą pradedi siekdamas naudos ir tikslų. Jungtis prie šalies kariauti, kuri akivaizdžiai pralaiminėja prieš 3x mažesnę šalį yra idiotiška. Jei Kinija būtų pradėjusi karą, tai gal dar dar jungtųsi kokie maskoliai ir pan., bet ir tai pralaimėtų karą, tiek kad ir vakarai ekonomiškai stipriai nukentėtų. Ir nėra jokio pasaulinio karo. Realiai maskoliai neturi rimto karinio palaikymo iš kitų šalių. Spaudžia, nes koks nors politikas taip pasisakė... Ne esmė, kad jo nuomonė nėra oficiali šalies ar valdžios organų pozicija.
donatasv 2023-09-07 13:48
Tu kur mėnulyje gyveni? Ko Kuleba rėkė visiem užsičiaupti?
Benediktas 2023-09-07 14:15
Visiem, tai kam? Iš krūmų staiga išlindusiems „egzpertams" žiniasklaidoje? Ar sakė Baidenas, Blinkenas, Austinas, Šolcas, Makronas, UK?
donatasv 2023-09-07 14:21
Lol prajuokinai iki kiek naivus esi Ateis vakarų lyderiai ir pasakys mes pasiduodam putinui? Tai tik parodo kas vyksta užkuliuose.
Benediktas 2023-09-07 14:27
Kažkokie nupirkti rusų straipsniai pasirodė geltonoje spaudoje - tau jau įrodymas.
MZ 2023-09-07 14:28
tavo priesas yra mano priesas, kinija taip pat eina pries vakarus ir JAV, tik jos pasirinktas kelias panasiai kaip amerikono su ukraina, o kinija su rusija, tiesiogiai ar netiesiogiai, pirkdama nafta ir tt, garantuotai per s koreja irgi suka, zodziu dalyvauja visi, kol kas ekonomika, o pakui karsta bus. Aisku kinija pragmatiska ir jei ruskis pralaimes galbut pasinaudos proga atsiimt sibiro gabaliuka . Gal tada taivano nereikes , bet kaip zinia apetitas auga bevalgant Maskoliai kol kas neturi palaikymo, neuzmirskit kad jie daug istekliu turi tai jie ir be to palaikymo metu metus gali kariauti, placiosioms ruskiu masems komforto nereikia, vaikus darys tik karui, o ukrainos pajegumai tikrai tiek nevalios, tiek zmogisku tiek ekonominiu pajegumu... Vakaru parama labai slidus dalykas ir bet kuria min gali zlugti, pvz JAV laimes kitas kandidatas ir sakys amerika first ir pofik kas ta ukraina ar baltijos salys, viska valdo pinigai ir asmenines ambicijos. Kaip bebutu teisybes nerasim, bet nori taikos - ruoskis karui, turbut galioja visiems...
donatasv 2023-09-07 14:46
Neskaitau geltonų puslapių, tik darau išvadas iš to ką pasakė kuleba. Kaip tau atrodo ką rinksis vakarai? 3 pasaulinį ar paaukot krymą? Mano supratimu silpnina rusiją ir povaliui ruošia Ukrainą su tuom susitaikyti. Kinas neleis rusui pralošt, vakarai neleis Ukrainai pralošt. Kas belieka? Įšaldyti konfliktą kryme. Tokios patirties turim ne vieną ir ne du pavyzdžius. 3 pasaulinis dabar, o gal palaukiam kol dvės putinas ir gal kas nors pasikeis? Tuo vadovaujasi vakarai. Nuo karo pradžios sakiau ruso tiek nesusilpninsi, kad jis bėgtų tau panašu kad jis kapituliuotų?
Benediktas 2023-09-07 14:56
Tai Kuleba reagavo į Erdogano, Afrikos šalių, Saudo Arabijos, Orbano pasiūlymus dėl jų taikos planų. Tai nėra vakarai. Kodėl manai, kad kils 3 pasaulinis, jei Ukraina įžengs į Krymą? Rusija panaudos branduolinį ginklą? Jei panaudos branduolinį ginklą, tai kils 3 pasaulinis? Kas prisijungs prie Rusijos?
donatasv 2023-09-07 15:02
Pažiūrėsim. Kaip ir sakiau ankščiau jei nenori karo lauk kol sistema pasikeis. Vakarai tikrai nenori karo, bent jau iš jų veiksmų eina daryti tokias išvadas tai kas belieka? 3 pasaulinis nebūtinai gali kilt Ukrainoje, čia vis dar turim kiną su taivaniu, prekybos karus, afriką, korėją. Tereik vienos kibirkšties pradėt viskam judėt į platesnius vandenis. Pirmas antras pasauliniai karai irgi neišsirutuliojo per vieną dieną. Kuom daugiau eskaluosi tuom didesnę bėdą turėsi.
Benediktas 2023-09-07 15:10
Na tai jei 3 Pasaulinis kils kitur ir ne del Krymo, pasak tavęs, tai Krymas tada ne prie ko. Atsiims tą Krymą Ukraina ir viskas.
donatasv 2023-09-07 15:14
Sakau naivumas pas tave neišpasakytas. Gali pradėt keliaut iki maskvos, kad atsiimt krymą.
immortallt 2023-09-07 16:07
Kinai (ir indai dabar jau) neperka reikšmingai daugiau naftos iš maskolių, nei prieš karą. Kinai nemokamai pinigų maskoliams neduoda. Kinai technikos nemokamai irgi netiekia, o tik panašu už brangiai. Net civilių reikmėms eksporto kainas užlaužė, nes pasirinkimo jie nebeturi. Tą patį daro ir indai. Tai nėra tas pats ką NATO daro su Ukraina, nes NATO tiekia neatlygintinai, kaip ir į Ukrainos biudžetą finansines injekcijas daro ne kaip skolą, o kaip negrąžintiną subsidiją. Taip kad ne, kinai ar indai nekariauja kartu su maskoliais, jie išnaudoja juos. Apie naivumą kalba tas, kuris mano, kad žmogus kilo iš beždžionių. Mokyklos kurso nesupratai, bet geopolitiką, psichologiją jau išmanai Jau kiek buvo tų linijų, kad jei jau peržengs, tai prasidės branduolinis karas. Nu ir peržengė visą eilę, branduoliniu ginklu vienu metu kasdien grasino, dabar jau net nebegrasina, nes niekas nebebijo. Neturi realių partnerių kare maskoliai, turi tik kurie dar dirba su jais ir stengiasi kuo daugiau numelžti. Branduolinio arsenalo būklė nebus geresnė, nei likusios karinės technikos. O branduolinis užtaisas ženkliai jautresnis mechanizmas nei tankas ar lėktuvas. Greičiausiai turi tiesiog daug purvinų bombų. Ir net jei maskoliai panaudotų branduolinį ginklą, tai nebūtų pasaulinis karas. Kinams į branduolinį karą veltis visai ne kažką būtų.
donatasv 2023-09-07 16:27
Oj oj oj prakalbo proto bokštas kuris net statisikoje nesiorentuoja. Kliedi skaičias iš lempos. Kinas laikosi atokiai, kol jam nėra poreikio. Įvelk į karą ir kas tada? Kiek trūko su taivaniu? Apsižvalgyk ir nusikabink makaronus nuo ausų.
immortallt 2023-09-07 16:39
Ir kiek trūko su Taivanu? Kad mūsų žiniasklaidoje daugiau paskalambijo, tai nereiškia, kad tai nauji įvykiai. Kurioje vietoje mano poste yra skaičiai ir dar iš lempos? "Kinas laikosi atokiai, kol jam nėra poreikio" - išversiu "Darbuotojas laikosi atokiai, kol jam nėra poreikio" arba "Vilkas laikosi atokiai, kol jam nėra poreikio". Pasakymas, kuris nieko kaip ir nereiškia. Ir koks tas poreikis kinui įsivelti į karą Ukrainoje? Pats pasakymas "Įvelk į karą", tai įvelti į karą teoriškai gali ką nori, bet teorinis pasvarstymas "Įvelk į karą" nepadaro situacijos realia ar tikėtina. Apart bijojimo kiekvieno pirstelėjimo, reikia gal blaiviai pradėti mąstyti. Gal tu ir esi vienas iš tų, kurie prieš 5 metus aiškino, kad jei norėtų, maskoliai Europą per savaitę pervažiuotų su tankais? Dėl Taivano pasistumdymai nėra nauji. Pasistumdymai dėl teritorijų vyksta senai. Kinai taip pat stumdosi dėl teritorijų su maskoliais. Šio mėnesio naujienos. Sėdi pats makaronų bliūde ir vaidenas makaronai ant kitų ausų.
donatasv 2023-09-07 16:40
Vokietis puolė Lenkiją 3 dienos ir balius baigtas krito lenkai. Be nuostolių ėjo toliau. Rusas puolė Ukraina gavo į kaulus ir sėdi kamputyje. Kur jis gali eit toliau? Pasigamins ginklų ir vėl ateis? Kur ateis? Vakarai net ginklų nedavė išsitaškė. Peržengė visas raudonas linijas su ginklų davimu. Matys ruso ginklų sankaupas nesėdės vietoje ir nelauks kol įsiverš. Rusas jau nusodintas ir nieko padaryt negali ir dar ilgai negalės.
donatasv 2023-09-07 16:45
Mūsų žinesklaidoje paskalambino? Aš tau sakau geriau patylėk. Visą kariuomenę kinas link salos sugrūdęs buvo. Laivynas suplukdytas, raketų laidymai netoli salos, pratybos aukščiausiam lygyje. O dėl statistikos tai ką man dabar eit ieškot kiek tu prikliedėjai apie rusiją? Kiek mano parodyta, o kur dar mysliaus išjuoktas buvai?