[ŽT] Šį kartą kitaip. Rytinis Kyjivo apšaudymas turėjo vieną ypatybę  ()

Rugsėjo 6 d. rytą priešas smogė Ukrainai raketomis ir bepiločiais kamikadzėmis. Visų pirma okupantai atakavo Kijevą ir Kijevo sritį sparnuotosiomis ir balistinėmis raketomis. Nuo apšaudymo nukentėjo ir Odesos regionas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos technologas Borisas Tizengauzenas sakė, kad Ukrainos sostinės apšaudymas vyko tą dieną, kai Ukrainoje lankėsi JAV valstybės sekretorius Antonijus Blinkenas. Jis taip pat atkreipė dėmesį į rytinės raketų atakos prieš Kijevo regioną ypatumą.

Po Turkijos prezidento Recepo Erdogano vizito Vladimiras Putinas į Odesos regioną pasiuntė bepilotes skraidykles ir toliau naikina Ukrainos uosto infrastruktūrą.

Po Erdogano pareiškimo apie Rusijos karą Ukrainoje, kad „horizonte nėra jokių taikos perspektyvų“, galime daryti išvadą, kad jis veltui keliavo į Rusiją.

„Kartu pateikiama įdomi detalė apie Ukrainos apšaudymą rugsėjo 6 d. „Telegram“ kanalų duomenimis, naktį pakilo 9 Rusijos strateginės aviacijos lėktuvai „Tu-95MS“, o raketų į Ukrainos teritoriją skrido 7 ir visas jas numušė priešlėktuvinė gynyba,“ - pabrėžė politinis technologas.

Taigi, 9 lėktuvai paleido 7 raketas. Logiška daryti prielaidą, kad dvi raketos buvo „prarastos“. Ir tampa akivaizdu, pasak technologo, kad Rusijos orlaiviai, anksčiau paleidę po kelias raketas, dabar paleidžia po vieną raketą. Ir tai gali būti dėl lėktuvų, kurių Rusija jau seniai negamina, nusidėvėjimo. Todėl rusams tenka į dangų kelti daugiau lėktuvų.

 

„Pasirodo, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų planai sunaikinti raketų nešėjus - lėktuvus, buvo visiškai teisingi ir tikslūs. O rusai tokiu būdu „pasveikino“ Antonijų Blinkeną, kai jis buvo pakeliui į Kijevą“, - užsiminė Borisas Tizengausenas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(24)
(4)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()