„Tokių atsitiktinumų nebūna.“ Kažkas vyksta su generolu Surovikinu  ()

„Atsitiktinis“ susitikimas su Sergejumi Surovikinu ir jo žmona Maskvos centre visai nebuvo atsitiktinis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Atsitiktinis“ susitikimas su Sergejumi Surovikinu ir jo žmona Maskvos centre visai nebuvo atsitiktinis. Viena vertus, generolas Surovikinas buvo paleistas iš namų arešto, bet, kita vertus, jis turi sumažinti visus savo kontaktus.

„Telegram“ kanalas „VČK- OGPU“ rašo, kad atsitiktinių susitikimų su tokiais žmonėmis kaip generolas „Armagedonas“ tiesiog nebūna.

Šaltinis praneša, kad Surovikinui pažeidus susitarimą dėl susitikimų ir bendravimo su pažįstamais ar spauda, ​​jo lauktų baudžiamosios priemonės. Kaip pavyzdį žurnalistas nurodė situaciją su Prigožinu.

Kremlius Prigožinui buvo uždraudęs bendrauti su spauda, ​​tačiau jis nepakluso V. Putinui ir rugpjūčio 20 d. įrašė vaizdo žinutę iš Afrikos. Vos po poros dienų lėktuvas su V. Putino virėju sudužo Tverės srityje.

 

Iškart po Prigožino maišto generolas Surovikinas dingo iš žiniasklaidos akiračio. Artimieji sakė, kad jis tiesiog ilsisi, o Rusijos Federacijos gynybos ministerija teigė, kad jis neva atostogauja.

Vėliau tapo žinoma, kad Surovikinas buvo suimtas ir jam skirtas namų areštas. Rugsėjo 4 d. Ksenia Sobčak internete paskelbė Surovikino ir jo žmonos nuotrauką. Po dviejų dienų visa informacija apie generolą „Armagedoną“ dingo iš Rusijos Federacijos gynybos ministerijos svetainės.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(3)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: