„Ką tu, Putine, padarei?!“ O čia tai gyvenimas!“ (Foto)  ()

„Giliausia neapykanta gyvena tų, kurie atrodo ištikimiausi, širdyse.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialus negailestingiausias Rusijos „Telegram“ „SerpomPo“ kanalas, rašantis apie politiką ir ekonomiką Rusijoje, publikuoja nuomonę apie Dmitrijaus Medvedevo neapykantą Putinui.

Kaip giliai Dmitrijus Medvedevas turėtų neapkęsti „didžiojo geopolitiko“ sprendimo vasario 24 d. pradėti ivaziją į Ukrainą. Tikriausiai maždaug taip, kaip ir Vladimiras Solovjovas. Atkirstas užsienio turtas.

Netgi manome, kad įniršis, su kuriuo Medvedevas ir Solovjovas priešinasi „Vakarams“, iš tikrųjų skirtas kitam puodui: „Ką tu, Putine, padarei?!“. Bet juk prieštarauti dideliam geopolitikui jie negali.

Pasiekė žinia, kad Dmitrijaus Medvedevo sūnus tariamai tapo projekto „Aš esu Rusijoje“ „vienu iš koordinatorių“. Užsiima internetinių paslaugų teikimu Rusijos kariuomenės kontroliuojamų Ukrainos teritorijų gyventojams.

O čia tai gyvenimas! Skurdas. Ką čia gaus Medvedevo sūnus? Nebent kokias nors Vakarų sankcijas. Vietoj prabangaus gyvenimo kokioje nors Amerikos jachtoje ir pinigų. Viską nutraukė „speciali operacija“. Išmetė į Rusiją ir dabar sėdėk kaip „vienas iš projekto koordinatorių“.

Galvojate, kad Medvedevas nesupranta, ką Putinas padarė? Koks yra poveikis jo šeimai? Giliausia neapykanta gyvena tų, kurie atrodo ištikimiausi, širdyse.

 

Medvedevas greičiausiai pragyvens ilgiau nei Putinas. Jis jaunesnis. Gal parašys atsiminimų knygą. Greičiausiai apie Putiną bus pasakyta daug blogų dalykų. Šis žmogus suviliojo magišku gyvenimu, o paskui išplėšė dovaną iš rankų ir išsiuntė kur nors į gamyklas – kaip „specialios operacijos“ kūriką.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(3)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: