„Mačiau kaip veikia Ukraina...“ Prognozuoja karą Rusijos teritorijoje  ()

Laima Vaikulė prognozuoja karą Rusijos teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Latvijos dainininkė Laima Vaikulė, kuri nepritaria Rusijos agresijai Ukrainoje, prognozavo karo išplitimą į Rusijos Federacijos teritoriją.

Tai L. Vaikule sakė duodama interviu „24 kanalui“.

Pasak jos, nuo pat Rusijos plataus masto invazijos pradžios buvo aišku, kad ji pradėta dėl toli siekiančios priežasties, ir dainininkė prisiminė savo paskutines gastroles Ukrainoje prieš karą.

„Prisimenu savo paskutinį koncertą Ukrainoje Odesoje. Tai buvo nuostabu. Turėjau muzikantų iš Rusijos, nė vienas iš jų nesiskundė, kad su jais blogai elgiamasi. Man iš karto buvo aišku, kad visos tos pasakos apie fašizmą ir visa kita – tik išsigalvojimai, nes aš ten buvau. Mačiau, kokie darbštūs žmonės, nuostabūs muzikantai. Važiavome iš Kyjivo ir matėme, kaip viskas švaru, draugiška ir nuostabu. Mačiau, kaip veikia Ukraina. Aš niekad nemaniau, kad ten kažkas negerai, ir ukrainiečiai ruošiasi pulti Rusiją. Tai propaganda, šiam karui nėra jokio pateisinimo“, - teigė L. Vaikulė.

 

Ji išreiškė nuostabą, kodėl Rusijos gyventojai nesibaimina, kad karo ugnis gali ateiti į jų miestus, ir nesipriešina kaimyninės valstybės puolimui.

„Man atrodo, kad rusai taip pat turėtų bijoti, kad karas neprasidėtų jų teritorijoje. Esu beveik įsitikinusi, kad taip nutiks“, - sakė dainininkė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: