„Užverbuotas Šoigu. Kelios grupės jau medžioja jo galvą.“ Skelbiama sensacija  ()

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu dirba Kinijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius Viačeslavas Malcevas tvirtina, kad Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu dirba Kinijai ir netrukus gali sumokėti savo gyvybe už Rusijos kariuomenės pralaimėjimą Ukrainoje.

Svarbiausias kandidatas į kitą pasaulį, kuris buvo pagrindinis kandidatas dar prieš „Wagner“ grupuotės lyderį Jevgenijų Prigožiną, yra Šoigu. Šoigu yra Kinijos įtakos agentas, Kinijos šnipas, kuris buvo užverbuotas dar 90-aisiais. Nebuvo nei vienerių metų, kai Šoigu bent keliolika kartų nebūtų keliavęs į Kiniją. Jis pirmasis pasveikino Xi Jinpingą su jo paskyrimu. Atvykęs į Kiniją jis dažnai susitinka su Jinpingu, jie palaiko neformalius santykius. Putinas negali nieko padaryti Šoigu. Manau, kad norėtų. Nes jis supranta, kad Šoigu visiškas niekas, bet negali su juo nieko padaryti“, – sako Malcevas.

Opozicionierius pažymi, kad Šoigu mirtis opozicijai nėra naudinga dėl kelių priežasčių. Visų pirma dėl to, kad jį gali pakeisti protingesnis karo vadas. Malcevas pabrėžia, kad Šoigu buvusius kolegas iš Nepaprastųjų situacijų ministerijos, neturinčius jokio supratimo apie kariuomenę, padarė „dideliais lyderiais“. O moteris, su kuriomis jį siejo tam tikri ryšiai, paskyrė būti atsakingomis už finansinius klausimus.

 

„Šoigu grupėje yra visos meilužės, kurios viską tiesiog vagia. Savo meilužę jis pavertė vyriausiąja Gynybos ministerijos finansininke. Šoigu yra organizuojanti grandis. Jei ši grandis atitrūks, tai viskas, struktūra subyrės“, – tiki jis.

Opozicionierius teigia, kad kelios grupės ruošėsi arba svarstė pasikėsinimo į Šoigu galimybę. Jo nuomone, teroristas Igoris Girkinas buvo suimtas dėl pasirengimo pasikėsinti į Šoigu, kuris, jo žiniomis, gali įvykti artimiausiu metu.

 

Kas gali tai padaryti? GRU pareigūnai, jie pikti kaip šunys, ypač tie, kurie yra koviniuose daliniuose. Putinas kartu su Šoigu iš tikrųjų metė specialiąsias pajėgas į apkasus. ... Jie nekenčia Šoigu. Desantininkai. Įsivaizduokite, kaip jie nekenčia Šoigu. Jų irgi liko labai nedaug, bet dar liko tokių, kurie eis ir pribaigs. Dabar yra daug tų, kurie nori atkeršyti Šoigu yra daug. Girkinas, [buvęs GRU pulkininkas] Kvačkovas“, – pažymi Malcevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(3)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: