„Tai buvo priedangos operacija.“ Gali būti didžiulė apgaulė. Skelbiama Prigožino DNR analizė  ()

Visa „Wagner“ vadovybė negalėjo vienu metu būti lėktuve.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-10 „Tai buvo priedangos operacija.“ Gali būti didžiulė apgaulė. Skelbiama Prigožino DNR analizė  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

DNR analizė nerodo, kad „Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas iš tikrųjų mirė.

Kaip televizijos kanalui „Espresso“ teigė karo ir politikos analitikas Dmitrijus Snegiriovas, visa „Wagner“ vadovybė negalėjo vienu metu būti lėktuve.

„Priminsiu, kad vienu metu Maskvos srities Vyriausiosios žvalgybos direktorato atstovas Jusovas viešai pasakė, kad Dmitrijus Utkinas buvo nužudytas, bet jis  neįsitikinęs Prigožino mirtimi. O šiandien tiesiogine prasme - kitas atstovas, Vyriausiosios žvalgybos direktorato Skibickis, teigia, kad nereikia skubėti su išvadomis dėl Prigožino mirties. Mano nuomone, tai vis tiek buvo „priedangos“ operacija. Yra pagrindo manyti, kad ne tik Prigožinas, bet ir Utkinas yra gyvas. DNR analizė atlikta pagal keleivių sąrašą. Ir Utkinas, ir Prigožinas turėjo oficialius dublerius“, – pažymėjo karo ekspertas.

Jis pridūrė, kad visi kalba apie Prigožino dublerius, pamiršdami, kad oficialų dublerį turėjo ir „Wagner“ grupuotės vadas Dmitrijus Utkinas.

 

„Svarbiausia, kad pagal saugos tarnybos protokolą lėktuve vienu metu neturėjo būti trijų pagrindinių „Wagner“ vadovų. Tai nesąmonė. Kažkas turėjo sukurti vaizdą apie tuo pačiu metu įvykusią mirtį visų „Wagner“ vadų. Kartoju, šimtaprocentinio mirties tikrumo Prigožino, Utkino ir „Wagner“ saugumo tarnybos vadovo nėra“, – reziumavo Snegiriovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(9)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: