Gresia apsuptis. Pulkininkas skelbia svarbų pranešimą  ()

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms įžengus į Bachmuto šiaurę, rusai bus apsupti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, karo lakūnas-instruktorius Romanas Svitanas komentare „Espreso“ pažymėjo, kad rusai ruošiasi stiprinti puolimo pagreitį Luhansko kryptimi.

„Rusai ruošiasi sustiprinti puolimo pagreitį. Tuo metu, kai Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervai bus įvesti Zaporižios fronto pralaužimui, būtent tuo metu priešas ruošiasi smogti Luhansko kryptimi. Daugiausia Kupjansko-Svatovo kryptimi. Be to, priešas bandys sulaikyti mūsų karius, kurie dabar apeina Bachmutą. Jei Bachmuto šiaurėje pažengsime kelis kilometrus į Berchivkos sritį, tai Rusijos garnizonas atsidurs keblioje padėtyje“, – aiškino Svitanas.

Pasak Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininko, Ukrainos gynybos pajėgos šiuo metu kontroliuoja rusų įvažiavimą ir išvažiavimą iš Bachmuto.

 

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms įžengus į Bachmuto šiaurę, rusų judėjimas iš Bachmuto bus visiškai blokuotas. Rusai bus apsupti, ir ne tik operatyviai. Todėl jie stengiasi išlaikyti mūsų karius Berchivkos srityje. Į pietus nuo Bachmuto, mūsų judėjimas eina link Horlivkos. Ten, kai prasidės pagrindinė mūsų puolimo dalis priešas taip pat gali suaktyvėti“, – pridūrė Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(3)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: