[ŽT] Bus galingi įvykiai. Skelbia „automatinį“ 2 didelių miestų išlaisvinimą (Video)  ()

Tokmako ir Melitopolio miestai gali būti išlaisvinti per trumpesnį laiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas pripažįsta, kad Tokmako ir Melitopolio miestai gali būti išlaisvinti per trumpesnį laiką nei Urožainės ir Robotynės gyvenvietės.

„Robotynė šiame sektoriuje buvo priešo gynybos sistemos tvirtovė. Kodėl jo nebuvo galima apeiti ir ar buvo svarbu jį paimti? Tam, kad palaužtume priešo gynybą šiame fronto sektoriuje, ką mes ir padarėme“, - pažymėjo jis. - „Kalbant apie Tokmaką ir Melitopolį, mano nuomone, nėra prasmės jų šturmuoti.“

Pasak eksperto, aplink šiuos miestus yra daug rusų apkasų.

„Ypač aplink Tokmaką. Rusijos Federacija šiuos apkasus užpildo desantininkais... Protingas žmogus nelips į kalną, protingas žmogus apeis kalną. Reikia apeiti Tokmaką, nukirsti kelią iki Berdjansko, nukirsti geležinkelį, o paskui sistemingai išmušti priešą. Bet su protu. kai rusai pajaus Tokmako apsupimo grėsmę... žinote juk, ką daro rusai: iš karto „geros valios gestas“, „neigiamas puolimas“ - ir Tokmake jų nėra. Jei pralaušime trečiąją gynybos liniją ir bandysime apeiti Tokmaką, tada jo išlaisvinimas gali įvykti beveik automatiškai, su minimaliomis mūsų kariuomenės pastangomis... Tas pats yra su Melitopoliu“ – sakė Ždanovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(3)
(110)

Komentarai ()

Susijusios žymos: