Kariai taškomi į gabalus. Skelbiami dideli nuostoliai. Kas nutiko prie Bachmuto (Foto)  ()

„Kartais rusai atsilaiko, kartais priešinasi, bet dažniausiai yra priversti palikti savo pozicijas ir trauktis su dideliais nuostoliais.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-12 Kariai taškomi į gabalus. Skelbiami dideli nuostoliai. Kas nutiko prie Bachmuto (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos daliniai negali atlaikyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pėstininkų formacijų puolimo Bachmuto fronto kryptimi. Ukrainos kariuomenės daliniai toliau taško į gabalus Rusijos karius ir juda link Andrijivkos ir Kurdiumivkos gyvenviečių.

Rusų dalinių išvalymą vykdo  3-iosios atskiros puolimo brigados pajėgos. Jos juda į šiaurę geležinkeliu, jungiančiu Bachmutą ir Horlivką.

Kaip pranešė dialog.ua, tai paskelbė „Telegram“ kanalo „Kravčuk“ karo ekspertas, išanalizavęs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kario nufilmuotą ir paskelbtą vaizdo įrašą. Jame galima pamatyti Andrijivkos pakraštį. Ukrainos daliniai juda išilgai nusileidimo: analitikas sugebėjo geografiškai nustatyti vietą pagal internete pasirodžiusius kadrus.

3-iosios atskirosios Ukrainos šturmo brigados vado pavaduotojas Maksimas Žorinas savo „Telegram“ kanale rašo, kad Rusijos kariuomenė turi pranašumą artilerijoje, aviacijoje ir bepiločiuose orlaiviuose, tačiau artimoje kovoje su pėstininkų rikiuotėmis rusai pralaimi Ukrainos ginkluotuosioms pajėgoms.

 

„Mūsų pėstininkų rusai nepranoksta. Beveik visi artimi mūšiai su Ukrainos pėstininkais baigiasi taip pat. Kartais rusai atsilaiko, kartais priešinasi, bet dažniausiai yra priversti palikti savo pozicijas ir trauktis su dideliais nuostoliais“, – pažymi jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(1)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: