Bandė perimti HIMARS. Sumalė savus. Košmaras, kuo tai baigėsi (Foto)  ()

Vietoj leidimo pajudėti sulaukė savo oro gynybos smūgio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų kryptimi Rusijos oro gynybos sistema pašalino Rusijos ginkluotųjų pajėgų 10-osios specialiųjų pajėgų brigados kapralą Konstantiną Goroško šaukiniu „Goroch“.

 

Apie šį „draugiškos ugnies“ faktą okupantų gretose pranešė rusų tarpe populiarus Z-kanalas, siejamas su „Wagner“ grupuote, praneša dialog.ua.

Incidentas įvyko prieš metus, tačiau apie tai okupantai prabilo tik dabar. Anot jų, vėlų 2022 metų rugsėjo 5-osios vakarą Rusijos specialiosios pajėgos, grįžusios šarvuočiais iš misijos, užstrigo Kachovkos hidroelektrinės rajone. Ten jie laukė leidimo pajudėti. Tačiau vietoj to sulaukė savo oro gynybos smūgio.

 

„Buvo jau po vidurnakčio, kareiviai sušalo, dėl to nusprendė sulysti į „Tigrus“ ir „KamAZ“. Staiga suveikė mūsų oro gynyba“, - rašė Z-kanalas.

Anot jo, raketa „Pantsir-S1“, paleista perimti HIMARS, prasiskverbusi į šarvuotą automobilį „Tigr“, smogė okupantams. Dėka šio „draugiško“ smūgio iš kapralo Goroško liko nedaug, buvę jo kolegos taip pat buvo sužaloti, vienam iš jų nuplėšti pirštai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(1)
(105)

Komentarai ()

Susijusios žymos: