Netikėti įvykiai. Rusai pramiegojo Ukrainos puolimą (Foto)  ()

„Vaikinai atliko gražią puolimo operaciją, jie įsitvirtino vienoje Opytnės dalyje ir kaunasi labiausiai apgyvendintoje vietoje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai prasiveržė pro Rusijos gynybą Donecko pietvakariuose netoli Opytnės kaimo. Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau įžengė į šią vietovę, o kai kurie Z-kanalai jau pradėjo kalbėti apie visišką jos išlaisvinimą, skelbia Dialog.UA.

„Yra blogų naujienų. Opytnė, kuri Avdijivkoje, gėdingai atiduota ir dabar pas ch******s. Karinės žiurkės (Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė - red.), kaip įprasta, tai slepia“, - rašo Rusijos Z-kanalas.

Šios informacijos patvirtinimo kol kas nėra. Anot nepriklausomo šaltinio „DeedState“, didžioji Opytnės dalis dabar yra pilkojoje zonoje. Tai reiškia, kad ten vyksta mūšiai.

„Iš pietų, Opytnės srityje, matome sėkmę. Ir tai, mano nuomone, labai reikšminga... Atvirai kalbant, jie pramiegojo, jie (Rusijos kariškiai - red.) nesitikėjo smūgio iš ten. Vaikinai atliko gražią puolimo operaciją, jie įsitvirtino vienoje Opytnės dalyje ir kaunasi labiausiai apgyvendintoje vietoje. Tikimės, kad artimiausiu metu Opytnės kaimas bus visiškai kontroliuojamas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų“, – sakė pareigūnas.

Yra žinoma, kad šioje fronto atkarpoje puolimą vykdo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 59-oji motorizuotoji pėstininkų brigada.

Svarbu patikslinti, Opytnė yra vos keli kilometrai nuo legendinio Donecko oro uosto. O ir pats okupuotas Doneckas nėra toli – tik 10 km.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(1)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: