„Gerai pažįstu jį asmeniškai.“ Generolas skelbia Putino paslaptį  ()

Vladimirui Putinui taktinės sėkmės fronte, įskaitant atskirų gyvenviečių okupaciją, nėra svarbios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristinės šalies Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui taktinės sėkmės fronte, įskaitant atskirų gyvenviečių okupaciją, nėra svarbios. Tačiau strateginio pralaimėjimo grėsmė, pavyzdžiui, Ukrainos kariuomenės įžengimas į Krymą, jį tikrai gąsdina.

Kitas veiksnys, galintis pakeisti jo tikslus šiame kare, yra tai, kad jis negalės panaudoti branduolinio ginklo. Tokią nuomonę išskirtiniame interviu OBOZREVATEL išsakė buvęs Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas, generolas Nikolajus Malomužas.

Putiną asmeniškai gerai pažįstu. Jam svarbios strateginės, o ne taktinės sėkmės. Pavyzdžiui, okupacinė armija nesėkmingai bando užimti Kupjanską – jam tai eilinis karas. Bet jei grės nesėkmė fronte, jei Ukrainos kariuomenė įžengs į Krymą šimtus kilometrų arba bus galingas Ukrainos kariuomenės veržimasis į rytus dešimtis kilometrų, tai jau bus konkretus argumentas jam“, – pabrėžė generolas.

Tai pirmas komponentas, kuris jį išgąsdins. Jis supranta, kad tai jau yra grėsmė ne tik Rusijos žlugimui, bet ir jo režimui“, - pridūrė jis.

Antruoju komponentu jis pavadino sąlygų, kurioms esant Kremliaus vadovas objektyviai negalėtų panaudoti branduolinio ginklo, sukūrimą. Visų pirma, mes kalbame apie griežtą visos pasaulio bendruomenės poziciją.

 

„Tai yra visų pasaulio šalių susitelkimas prieš jį, įskaitant NATO šalis, taip pat Kiniją, Turkiją ir kitas. Tai reikš, kad Putinui nebus jokios perspektyvos panaudoti branduolinį ginklą. Jos turi jam aiškiai duoti suprasti, tiek operatyviai, tiek oficialiai, kad šansų tokiam žingsniui jis neturi, ir tai jam bus pabaiga“, – aiškino generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(1)
(100)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: