„Tūkstančio kirčių strategija. Tai turės rimtų pasekmių...“ Skelbiama didžiausia Putino tragedija  ()

Ukrainos generolas leitenantas dalijasi prasta naujiena Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusio Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovo Valerijaus Kondratiuko teigimu, gynybos pajėgos jau nustatė sausumos koridoriaus į Krymą ugnies kontrolę.

Kondratiuko interviu „Apostrof TV“ galite peržiūrėti kanale „YouTube“.

Buvęs Užsienio žvalgybos tarnybos vadovas paaiškino, kodėl Ukrainai taip svarbu sunaikinti Rusijos karinius objektus Krymo teritorijoje: „Mane džiugina jau tai, kad pasaulis suprato: Ukrainos asimetrinis atsakas yra tūkstančio kirčių strategija. Tai, ką mes šiandien pridedame ne tik okupuotoje teritorijoje, nepaisant visų mūsų partnerių apribojimų, mes jau turime tokius pajėgumus, kad šiandien pakankamas skaičius dronų smogia ir į Rusijos teritoriją bei karinį-pramoninį kompleksą, kuris šiandien yra neapsaugotas.“

Noriu pasakyti, kad nuo mūsų asimetrinio atsako šiandien Rusija tikrai neturi jokios gynybos. Visi bandymai pašalinti nedidelius oro gynybos likučius iš Šiaurės laivyno, taip pat perkelti oro gynybą iš už Uralo suteikia tik laikiną galimybę pridengti pagrindinius objektus. Tuo pat metu dauguma Rusijos objektų, įskaitant mums svarbų Krymą, lieka neapsaugoti“, - pabrėžė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas leitenantas.

 

Tuomet Kondratiukas pasidalijo svarbia informacija su ukrainiečiais: „Mūsų daliniai pagaliau nustato sausumos koridoriaus ugnies kontrolę. Nors mūsų daliniai dar nėra visiškai pasiekę Azovo jūros, sausumos koridoriaus tarp Rusijos ir Krymo ugnies kontrolė jau beveik nustatyta. Tai leidžia mums teigti, kad Krymas yra geografiniai spąstai rusams. Šiandien mūsų pajėgumai leidžia smogti bet kokiems kariniams objektams Krymo teritorijoje ir juos sunaikinti. Iš tikrųjų tai yra didžiausia V. Putino tragedija, kuri turės pasekmių jo karinei kampanijai prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(0)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: