„Medžioklė prasideda.“ Išžudytas „Wagner“ smogikų būrys. Daugybė „200“  ()

Likviduota mažiausiai 12 kovotojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maždaug prieš savaitę Malyje Rusijos grupuotė „Wagner“ patyrė didelių nuostolių. Buvo užpultas ir sunaikintas grupuotės 4-asis puolimo būrys. Tai pranešė Rusijos žmogaus teisių organizacija Gulagu.net, remdamasi „vagneriečių“ pokalbiais.

Soc. tinklų kanaluose dabar aktyviai platina vaizdo įrašą iš Malio, kuriame vietos milicija šaiposi iš tariamai likviduoto „vagneriečio“ kūno. Pranešama, kad incidentas įvyko praėjusį penktadienį, rugsėjo 8 d.

„4-asis būrys, naujas „200-asis“ Malyje. Tai vaizdo įrašas iš penktadienio pasalų... Nežinau, kiek „200-ųjų“ (žuvo – red.). „Taip pat buvo numuštas sraigtasparnis ir dar 11 „200“, – rašo „vagneriečiai“.

Iš pokalbio aišku, kad pašalintų kovotojų skaičius siekė ne mažiau kaip 12 žmonių. Gulagu.net pažymi, kad vykstantys įvykiai yra „Wagner“ nuosmukis. Grupė greitai išnyks, taip pat ir iš Afrikos.

 

„Visa tai vyksta Rusijos gynybos ministerijos generolų ir Afrikos politikų derybų fone, kurių metu aptariamos bendradarbiavimo su grupuote „Wagner“ nutraukimo sąlygos ir daugelio šalių valdžios bei armijų parama. Grupuotė „Wagner“ vienu metu tapo šioje situacijoje įkaite, jų medžioklė jau prasidėjo“, – rašo rusų šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: