Netikėta žinia. MOSSAD sužlugdė itin svarbų Kremliaus planą. „Putinui važiuoja stogas...“  ()

Izraelis sužlugdė Putinui svarbius susitarimus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-17 Netikėta žinia. MOSSAD sužlugdė itin svarbų Kremliaus planą. „Putinui važiuoja stogas...“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pastaruoju metu padarė keletą akivaizdžių antisemitinių pareiškimų. Taip jis reaguoja į tai, kad Izraelis sužlugdė jam svarbius susitarimus.

Tokią teoriją savo „YouTube“ kanalo eteryje išsakė Rusijos opozicijos žurnalistė Julija Latynina.

Putinas pirmą kartą viešai pareiškė, kad „Vakarų manipuliatoriai į Ukrainos vadovo postą pastatė etninį žydą Zelenskį, kad pridengtų nacizmo šlovinimą“. Paskui, komentuodamas oligarcho Anatolijaus Čiubaiso skrydį į Izraelį, jis pavadino jį „Moiša Izraelevičiumi“.

Pasak Latyninos, Putino padidėjusį antisemitizmą lemia, pirma, jo psichikos problemos, antra, apmaudas Izraeliui. Jos nuomone, izraeliečiai sužlugdė diktatoriui labai svarbų sandorį dėl naikintuvų „Su-35“ tiekimo Iranui.

„Aš suprantu, kad jam važiuoja stogas. Bet tai, ką jis kalbėjo apie Moišą, Izraelį ir taip toliau... Aš turiu hipotezę... Tai yra, kad Putinas susitarė su Iranu dėl tam tikrų sandorių, matyt, dėl lėktuvų tiekimo, o Izraelis ne tik sužlugdė šiuos sandorius, bet ir pasakė: „Jums nepavyks, mes ten viską sunaikinsime.“ Ir tai tiesioginiu tekstu spaudos konferencijoje pasakė MOSSAD vadovas, kuris itin retai rengia spaudos konferencijas ir yra ne viešas asmuo. Štai tada Putinas ir prabilo apie Moišą Izraelevičių“, - aiškino rusų žurnalistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(170)
(8)
(162)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: