[ŽT] „Daugelis netikėjo, kad tai įmanoma...“ Stipri žinia. Žorinas skelbia, ką padarė 3-ioji puolimo brigada (Video)  ()

Mūšiai dėl Andrijivkos kaimo Donecko srityje buvo sudėtingi ir ilgi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-16 [ŽT] „Daugelis netikėjo, kad tai įmanoma...“ Stipri žinia. Žorinas skelbia, ką padarė 3-ioji puolimo brigada (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mūšiai dėl Andrijivkos miestelio Donecko srityje buvo sudėtingi ir ilgi. Šis miestelis rusams buvo labai svarbus dėl savo teritorinės padėties.

Andrijivka yra tramplinas Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms žengti į Bachmutą. Apie tai „Telegram“ kalbėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras Maksimas Žorinas.

„Pirmiausia, Andrijivka reiškia visišką geležinkelio kontrolę, kuri yra atramos linija tolesniam puolimui. Tai yra, tai būtinas tramplinas tolimesniam progresui, nes Ukrainos pajėgų užduotis šia kryptimi yra apsupti Bachmutą, o be Andrijivvkos to pasiekti neįmanoma“, – rašė jis.

Kaip paaiškino kariškis, kovos dėl šios gyvenvietės buvo labai sunkios. „Priešas nuolat čia mesdavo savo atsargas, nes jiems net mintis prarasti Bachmutą yra košmaras. Jie čia nužudė tiek daug savo karių, kad logiškai neįmanoma paaiškinti“, – pridūrė jis.

Be to, pridūrė Žorinas, tai didelis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pasiekimas.

Daugelis netikėjo, kad esame pajėgūs atlikti šią užduotį. Tačiau 3-ioji puolimo brigada susidorojo, dar kartą parodydama savo jėgą. Ir pirmiausia tai tapo įmanoma mūsų karių dėka“, – sakė jis.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: