[ŽT] Išsilaipinimas Kryme. Ką padarė Ukrainos spec. pajėgos (Video)  ()

Specialiosios pajėgos atskleidė operacijos detales, kaip sunaikino rusų laivus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-17 [ŽT] Išsilaipinimas Kryme. Ką padarė Ukrainos spec. pajėgos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėta žinia. Ukrainos spec. pajėgos papasakojo, kaip sunaikino „Minską“.

Ukrainos specialiosios pajėgos (SSO) iš kelių šaltinių gavo informaciją apie galimą didelio desantinio laivo „Minskas“ ir dyzelinio-elektrinio povandeninio laivo „Rostovas prie Dono“ buvimo vietą vienoje iš Sevastopolio laivų remonto įmonių.

Apie tai praneša Censor.NET, remdamasis SSO spaudos tarnyba.

„Siekiant nustatyti taikinius, nukreipti ir sureguliuoti ugnį, taip pat atlikti žvalgybą priešo operatyviniame gylyje, buvo pasitelkti SSO kariai. Laivu grupė pasiekė saugią vietą ir povandeninių gabenimo priemonių dėka visiškai slapta išsilaipino į krantą. Sėkmingai įvykdę infiltraciją, kariai pradėjo vykdyti pagrindinę operacijos dalį. Specialiomis techninėmis žvalgybos priemonėmis buvo atliktas taikinio identifikavimas ir nusitaikymas. Tiesioginio smūgio metu grupė pakoregavo ugnį ir patvirtino taikinių sunaikinimą. Po to mūsų kovotojai sėkmingai atliko eksfiltraciją“, – rašoma pranešime.

SSO pažymėjo, kad vaizdo medžiaga paskelbiama po tam tikro laiko, atsižvelgiant į operatyvinį saugumą ir leidžiant priešui suprasti, kad jiems saugios vietos nebėra.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(1)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()