[ŽT] „Kas užpuolė, tas ir kaltas. Gana pi*****i šia tema!“ Nerealu. Kaip Makarevičius užčiaupia rusų žurnalistą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Hmz 2023-09-19 08:51
Makarevičius šaunuolis, jis palaikė Ukrainą nuo pat 2014 metų. Pvz nuvarė nemokamai koncertuoti pabėgėliams, dėl ko Rusijoje jį apšaukė išdaviku ir masiškai cancelino jo koncertus.
SPeed_FANat1c 2023-09-20 07:56
nu nera turbut vienareiksmasi kad kas uzpuole tas ir neteisus. Sakykim jei is tikro ten butu kaip jie sako kad rusu teises pazeidziamos ir padetis netaisoma graziuoju, ir niekaip kitaip nebeiseitu padaryt, nu tai gal tada belieka tik karas. Nu karas tai kaip policijos darbas, jei kazkas kazko teisetai nevykdo, policija imasi jegos, policija tada turi teise pulti.
Benediktas 2023-09-20 08:32
SPeed_FANat1c 2023-09-22 08:14
nu jei kitos iseities nera, tai ka siulai? Nu isivaizduok, tu pvz nuvarai i ukraina, ir tave uzdaro tarkim i kalejima be jokios priezasties, nu kaip baltarusijoj, rusijoj daro. Tavo teises pazeistos. Tai db realiai kaip islaisvinti tuos neteisetai uzdarytus jei graziuoju nepaleidzia? As tai vieninteli buda matau - kara. Nu arba ten paziurekim pvz libija lyg tai, kad nuverst rezima. Amerika juos uzpuole ane. Gal amerika kalta ten? As kiek girdejau islaisvino zmones is rezimo. Bet tai teko daryti puolimo budu.
immortallt 2023-09-22 08:33
Em, evakuoji savo piliečius į savo šalį ir padidini savo sienų saugojimą. Čia būtų tas pats, kas lenkų policija lįstų į Baltarusiją ir pradėtų savo tvarką įvedinėti tenais pagal savo įstatymus. Nė prie ko tenais. Jei kita šalis pvz. užtvenkia upę ir visiškai nukreipia visą vandenį, kuri svarbi šaliai, tai jau kitas dalykas, tai jau pradedamas konfliktas. Bet kad neva tavo piliečius skriaudžia... Išsiveži juos ir tiek. Žmonių teises pažeidžiamos? Tai jei sakys, kad tu savo žmonių teises pažeidi. Visuomenės reikalas savo teises apsiginti, ne užsienio šalių kariuomenių.
HardAxe 2023-09-22 09:58
Čia tai tikrai didelė paslaptis, bet bent švedijoj gyvenančių pabėgėlių tarpe daug kalba tik rusiškai ir palaiko rusiją. Būtent taip. Nuo karo pabėgę "ukrainiečiai" palaiko rusus. Bet ne pagal statistiką, o tiesiog patys pabėgėliai sakė nežino su kuo bendrauti, nes niekada nežinai ką kita šeima iš tikro galvoja.
SPeed_FANat1c 2023-09-25 08:53
reik daryt kazka su tokiais.Net nezinau deportuot i rusija - bus daugiau patranku mesos nukreiptos pries mus, irgi ne evariantas. nebent bobas. Gal i kokia afrika deportuot. Nors rusai gali is ten susirinkt juos bet gal kazkiek sunkiau.
immortallt 2023-09-25 09:21
JAV savo kariuomenę įvedė ir valdymą? Tiesa, nepritariu daugumai JAV kišimosi irgi. Tik JAV nuo maskolių skiriasi, kad genocido nevykdo. Miestų nesulygina. Humanitarinės pagalbos tiekimo nenaikina ir evakuacijos koridorių nebombarduoja. Ar JAV ėjo į šalis, kur naftos daug, ar kur naftos daug, ten "war lords" veržiasi, nes yra diktatūros ir karo finansavimo šaltinis? Doleriais naftą pardavinėja ne dėl to, kad JAV taip liepė, o dėl to, kad tai labai likvidi ir pakankamai pastovi valiuta bei daugelis biržų ja prekiauja. Deportuoti gali tik į šalį, iš kurios atvyko, jei ta šalis priims atgal.
SPeed_FANat1c 2023-09-26 20:36
na padaro kad butu demokratija, tik su afganistanu nesigavo. bet ka jav daro as nlb domiuos. nu ejo kur naftos daug, o ka? nu gerai, jei tai nebus deportacijas, pavadinkim isvezimu. O kodel neprittari jav kisimuisi? kokia alternatyva?