[ŽT] Budanovas skelbia vienintelį Rusijos pranašumą prieš Ukrainą  ()

Neseniai buvo pranešta, kad Rusija yra pasirengusi padidinti dabartines mobilizacijos pastangas. K. Budanovas sakė, kad personalo skaičius yra vienintelis aiškus pranašumas, kurį Rusija vis dar turi prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak žvalgybos agentūros vadovo, Rusijos žmogiškieji ištekliai, sąlygiškai kalbant, nėra riboti. Kokybė yra žema, bet kiekybė pakankama.

Budanovas teigė, kad personalo skaičius yra vienintelis akivaizdus pranašumas, kurį Rusija vis dar turi prieš Ukrainą.

Kalbant apie kitus karinių veiksmų komponentus, Rusijos ištekliai senka, ir artėja persvara. Budanovo teigimu, Rusijos ekonomika išsilaikys iki 2025 m., o ginklų tiekimo ir pakankamumo srautas sustos 2026 m.

K. Budanovas taip pat sakė, kad dabar nerimauja Rusija, o ne Ukraina. Mat Kremlius iš nevilties per anksti dislokavo rezervus.

„Pirmoji gynybinė linija svarbiausioje pietinėje ašyje Zaporožėje vietomis jau pralaužta, o tai reiškia, kad sausumos ryšių tarp Rusijos ir Krymo nutraukimo operacija gali būti baigta iki žiemos pradžios“, - sakė žvalgybos vadovas.

 

Budanovas pabrėžė, kad Ukraina tikriausiai jau įvedė ribotą savo rezervinių pajėgų skaičių, o Rusija yra beviltiškai nusiteikusi, nes dislokavo nepakankamai stiprius rezervus, kurių neplanavo dislokuoti iki spalio pabaigos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(34)
(3)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: