Aukščiausio lygio desperacija. Rusai Bachmute imasi beprotiškų veiksmų  ()

Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadai verčia karius pradėti beprotiškas kontratakas prie Bachmuto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausio lygio desperacija. Rusijos ginkluotųjų pajėgų karinė vadovybė verčia Rusijos karius imtis skubių kontratakų, kad atgautų prarastas pozicijas prie Bachmuto.

Tai pranešė JAV karo studijų instituto (ISW) analitikai.

Naujoje rugsėjo 20 d. ataskaitoje teigiama, kad Altajaus krašto 1442-ojo pulko 1-ojo bataliono kariai teigė, jog Kliščijivkos srityje paliko savo techniką, gavę įsakymą suformuoti puolimo grupę ir pulti.

Pranešama, kad okupantų karo vadai į fronto liniją pradėjo perkelti įvairių kategorijų personalą. Įskaitant tuos, kurie buvo užnugaryje. Jie nėra aprūpinti pakankamu artilerijos sviedinių kiekiu, o tie, kurie turimi, šaudant dažnai nesprogsta.

Ekspertai pranešė, kad Rusijos karių kovinė dvasia smunka. Padėtis pablogėjo sužinojus, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sugebėjo pašalinti daugybę jų kolegų iš 1442-ojo Altajaus krašto pulko. Dabar jie neturi įtvirtintų gynybinių pozicijų.

 

Analitikai taip pat pranešė, kad vienas iš Rusijos armijos vadų apkaltino Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybę davus įsakymą atkovoti Andrijivką ir gretimą teritoriją. Vadai planavo silpnas ir beprasmiškas kontratakas, taip pat nesuteikė pakankamai žvalgybos savo puolimo daliniams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(2)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: