Surado spragą. Fronte prasideda neįtikėtini įvykiai (Foto)  ()

Remiantis neseniai rusų įkeltu vaizdo įrašu, akivaizdu, kad Ukrainos pajėgos sėkmingai įsiskverbė į Surovikino liniją ir išlaipino pėstininkus už jos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės rezervo karininkas, soc. tinkle „X“ rašantis Tatarigami_UA vardu, dalinasi palydoviniais vaizdais, skelbiančiais galingus pokyčius.

„Remiantis neseniai rusų įkeltu vaizdo įrašu, akivaizdu, kad Ukrainos pajėgos sėkmingai įsiskverbė į Surovikino liniją ir išlaipino pėstininkus už jos. Palydoviniai vaizdai patvirtina šiuos pokyčius, užsimindami apie Ukrainos transporto priemones, kertančias Surovikino liniją.

Kiek toliau į pietus, vaizdo įraše užfiksuota rusų apšaudyta sankryža. Fone galite matyti apdegusią vietą netoli Surovikino linijos, o juodi dūmai rodo, kad užsiliepsnojo koks nors objektas.

 

Naudojant vaizdo įrašo geografinės padėties duomenis, akivaizdu, kad mūsų pajėgos efektyviai vykdė manevrus, naikindamos priešą ir išnaudodamos spragą. Jie priartėjo prie Verbovės, įveikę apkasus, minų laukus ir drakono dantis. Įsidėmėtinas etapas.

 

Labai suredaguotas rusų vaizdo įrašas palieka netikrumą, ar mūsų kariai įkūrė placdarmą. Tai padrąsinantis ir teigiamas ženklas, ir neabejotina, kad rusai bandys tai sumenkinti. Artimiausios kelios dienos parodys, ar įsiskverbimas taps proveržiu“, – rašo Tatarigami_UA.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(1)
(78)

Komentarai ()

Susijusios žymos: