[ŽT] Sensacingas pranešimas. Budanovas skelbia apie Maskvos sudeginimą  ()

Pagrindinis teroristų tikslas yra pakeisti tikrovę, kuri prasideda bandymu pakeisti istoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svetimų teritorijų okupacijos metu Rusijos teroristai naudojasi Kremliaus metodiniais nurodymais. Paprastai tai prasideda bandymu iškraipyti kažkieno istoriją.

Apie tai pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato spaudos tarnyba, kuri citavo Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovą Kyrylo Budanovą interviu Dmitrijui Komarovui.

Budanovo teigimu, okupacijos metu pagrindinis teroristų tikslas yra pakeisti tikrovę, kuri prasideda bandymu pakeisti istoriją.

„Jie dirbtinai sugalvoja istoriją regionams. Sako, kad jų istorijos tiesiog nėra, kad ji neteisinga, kad visa tai istoriškai yra rusų žemės, kad nėra tokių tautų“, – aiškino Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas.

Kartu jis pabrėžė, kaip svarbu karo metu susigrąžinti savo istoriją.

 

„Mes esame Kyjivo Rusia. Iš ten viskas prasidėjo. Tai buvo mūsų protėviai, kurie savo laiku sudegino Maskvą. Tomis dienomis Rusia siekė ir Konstantinopolį. Mums reikia grąžinti savo istoriją, ji yra šlovinga“, – pabrėžė Budanovas.

Panašu, kad Budanovas netiesiogiai užsimena apie didžiulius planus Maskvai. Gali būti daug ugnies. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(196)
(6)
(190)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: