"Smart Fortwo" gali tapti pirmuoju automobiliu su integruota "juodąja dėže"

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2010-07-18 20:54
inspiravo - ikvepe
mobilunkas 2010-07-18 21:24
Naujuose automobiliuose vaizdo kameros bus naudojamos greičiausiai ir viduje, ir išorėje", sako "Intel" vyriausias technologas Džastinas Ratneris (Justin Rattner). "Tai nėra kažkas itin naujo ar neįprasto, tačiau suderinus vaizdo kamerų ir GPS pajėgumus, mes gauname galimybę į video duomenų srautą įterpti geografines koordinates". Iš esmės "Intel" įvykių registratorius turėtų išsaugoti įrašytas paskutinės 30 sekundžių (arba daugiau) nufilmuoto video ir taip pat užregistruoti per tą laiką automobilio nuvažiuotos trajektorijos koordinates - taip būtų tiksliai žinoma, kur, kada ir kaip įvyko nelaimingas autoįvykis. T-eye aparaciukas visa tai daro. jau virs metu turiu. Tik kad paciam ji reikia i cigareciu lizda ijungt. Tai cia kaip ir nieko naujo http://www.joutec.com/english/products/teye3000.php
kionig 2010-07-19 03:12
Eiline fuflandija. Geriau sugalvotu sistema, kuri sugebetu isvegti eismo ivykiu, nei kad uzregistruotu trajektorija, greiti ar dar ka. Tiesiog marketingas. Tai parodo viso sio prietaiso "nauda" ..... P.S Nekenciu intelio !
Nerkashis 2010-07-21 13:20
Nebūtinai. Tas T-eye geras daiktas neįperkantiems naujo auto (ar naujesnio). Pats mielai savo mašinoje įsirengčiau kelias tokias kamerytes. Ne kartą palikęs aikštelėj mašiną radau pabraižytą ar išmuštą posūkį.