[ŽT] Rusijos propaganda tiesiog sprogo. Skelbiamas 11 sek. vaizdo įrašas su Zelenskiu (Video)  (1)

JAV prezidentas Josephas Bidenas paskelbė bendrą vaizdo įrašą su Volodymyru Zelenskiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atrodo, kad Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio vizitas į JAV buvo sėkmingas. Po derybų su Ukrainos prezidentu Amerikos lyderis Josephas Bidenas paskelbė vaizdo įrašą apie savo ketinimą ir toliau remti Kyjivą. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas oficialioje Amerikos prezidento socialinio tinklo „X“ paskyroje.

11 sekundžių trukmės vaizdo įraše prezidentai Zelenskis ir Bidenas šypsodamiesi eina Baltųjų rūmų koridoriumi. Komentaras apačioje skelbia: „Dvi šalys. Vienas aiškus, tvirtas ir nepajudinamas signalas: mes esame kartu.“ Pranešimas yra skelbiamas ukrainiečių ir anglų kalbomis.

 

Šis įrašas sukėlė itin skaudžią Kremliaus propagandos reakciją, kuri įžeidinėjimais atakavo JAV ir Ukrainos vadovus. Į pranešimą sureagavo daugybė rusų „botų“.

Zelenskis JAV išbuvo kelias dienas. Ten jis lankėsi JT Generalinėje Asamblėjoje, taip pat Kongrese ir Baltuosiuose rūmuose. Ukrainos lyderis susitiko su Bidenu, kurio metu buvo priimti svarbūs sprendimai, įskaitant dėl ​​bendros ginklų gamybos. Po pokalbio su Zelenskiu Bidenas paskelbė apie naują karinės pagalbos Kijevui paketą, kurio vertė – 325 mln. dolerių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(2)
(137)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: