Z kanaluose panika. „Pralaužta 2-oji gynybos linija. Tuoj pasieks 56-ojo desanto pulko užnugarį“  ()

Z kanalai nerimauja dėl Robotynės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol Rusijos diktatorius kalba apie „nepavykusį“ Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą, Z-kanaluose didėja panika. Juose pranešama apie Rusijos armijos antrosios gynybos linijos prasiveržimą prie Robotynės kaimo Zaporižios kryptimi.

Apie tai, visų pirma, rugsėjo 21 d. rašė propagandinis Z šaltinis „VDV za Teplinskovo“, praneša „Dialog.UA“.

Kanalas padėtį prie Robotynės apibūdina kaip „sunkią“. Jo duomenimis, Ukrainos kariai ten nukirto plentą Novoprokopivka-Verbovė, dėl to Rusijos gynyba gali labai greitai subyrėti.

„Tai reiškia, kad įveikta antroji ešeloninės gynybos linija... Dabar kyla reali grėsmė, kad priešas įsiverš į Rusijos ginkluotųjų pajėgų 7-osios ODD (Rusijos ginkluotųjų pajėgų oro desanto divizijos) 56-ojo ODŠP (oro desantininkų šturmo pulko - red.) užnugarį ties Novofedorivkos gyvenviete. Į pietvakarius nuo Robotynės Kopanio kryptimi priešas taip pat... žengia į priekį“, - skundžiasi Z-kanalas.

Jo duomenimis, šiame fronto ruože rusų kariai jaučia didelį artilerijos trūkumą, patiriami milžiniški gyvosios jėgos nuostoliai. Didžiulės problemos, jo duomenimis, ir su rusų karių morale.

 

„Mūsų desantinių šturmo divizijų kovinis potencialas gerokai sumažėjo, nėra kam ir su kuo pulti, daugiau kaip 50 proc. 7-osios ir 76-osios ODD personalo yra mobilizuota... Mūsų kovinė armija pamažu demoralizuojasi, vis dažniau sulaukiame klausimų: „Kokio velnio...?“ Žmonės pavargę... Nėra rotacijos, nėra atostogų“, - rašo Rusijos šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(1)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: