[ŽT] Kurtinantys sprogimai. Dreba visas miestas. Ukraina sudaužė kai ką ypač galingo (Video)  (1)

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko susprogdinti didelį Rusijos armijos amunicijos sandėlį giliai užnugaryje, pačioje Rusijos Federacijos ir Ukrainos pasienyje, Luhansko srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Krasnodone (Sorokyne) Rusijos kariuomenei atvykus į amunicijos sandėlius įvyko galingų sprogimų serija.

Socialiniuose tinkluose pasirodė daugybė vaizdo įrašų ir nuotraukų, kuriuose matyti Rusijos ginkluotės sandėlių, kuriuos Rusijos ginkluotosios pajėgos įkūrė vietinėje „Junost“ gamykloje, sprogdinimas. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

Pastebėtina, kad Krasnodonas yra giliai Rusijos armijos užnugaryje, okupuotoje Luhansko srities dalyje, netoli Ukrainos ir Rusijos valstybinės sienos. Pasak liudininkų, dabar visą miestą drebina sprogimai.

 

Žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis savo „Telegram“ kanale pažymi, kad degantis amunicijos sandėlis Krasnodone matomas iš visų miesto dalių. Maža to, pusė „Junost“ gamyklos buvo sunaikinta detonavus sviediniams. Žuvusių ir sužeistų Rusijos kariškių skaičius kol kas nepranešamas, tačiau, pasak liudininkų, į gamyklą keliauja greitosios medicinos pagalbos automobiliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(1)
(65)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: