„Užkniso!“ Okupantų gretose prasidėjo riaušės  ()

Okupantų nepasitenkinimas tik auga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip yra dėl rotacijos ir tinkamų išmokų nebuvimo, baisaus požiūrio ir pergalių trūkumo Rusijos armijoje. Neabejotina, kad žiemą padėtis tik blogės.

Tai televizijos kanalo „FREEDOM“ eteryje pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Rytų grupuotės spaudos tarnybos vadovas Ilja Jevlašas.

Pasak Jevlašo, šiuo metu yra užfiksuoti pasiklausymai apie riaušes, kurios jau verda Rusijos armijos daliniuose, jų junginiuose. Jiems žadėjo, kad jie grįš kaip didvyriai, kurie išvažiuoja trumpam ir turės trumpus kontraktus.

„Jų vadovybė jiems sako, kad viskas – nebus jokių rotacijų, savo artimuosius pamatysite tik po „pergalės“, kuri yra labai amorfiška, ir neaišku, kada ji ateis. Taigi jau dabar šie mobilizuoti žmonės, kuriems netrukus bus metai po jų paskelbtos didžiosios mobilizacijos, jau pradeda piktintis. Mes taip pat fiksuojame užuominas, kad jie ketina sudėti ginklus, mesti šarvuočius ir atsisakyti vykdyti jiems pavestas užduotis“, - sakė jis.

Kaip pastebi pranešėjas, okupantai tranšėjose „ateina į protą“. Be to, laukia žiema, viskas intensyvės, o logistika bus sunki. Atsižvelgiant į Sausumos pajėgų vado Syrskio publikacijas, vadinamųjų „Štorm Z“ kovotojams „zekams“ duodamas 1,5 litro butelis vandens 2-3 žmonėms. Tai viskas, ką jie turi.

 

„Bet kai ateina žiema ir negali rasti jokio maisto, kai pasidaro šalta, negali miegoti tiesiai lauke kur nors po krūmu, trumpai tariant, tada pasidaro labai, labai liūdna, ir visas šias nuotaikas galima padauginti iš dviejų ar net trijų“, - sako Jevlašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(5)
(142)

Komentarai ()

Susijusios žymos: