Prasideda panika. Skelbiama, kad įvyko Rusijos puolimas „amerikietiškais“ ginklais  ()

Rusai praneša apie išpuolį Terebreno gyvenvietėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-29 Prasideda panika. Skelbiama, kad įvyko Rusijos puolimas „amerikietiškais“ ginklais  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos karo propagandistai skundėsi dėl kažkokios „Ukrainos DRG“, kuri tariamai su JAV pagamintais ginklais įsiveržė per sieną į Belgorodo sritį ir net užpuolė Terebreno gyvenvietę. Verta paminėti, kad Terebreno gyvenvietė yra netoli sienos su Ukrainos Sumų sritimi.

Tuo pačiu metu Rusijos oficialūs šaltiniai, taip pat žiniasklaida ir „Telegram“ kanalai yra aiškiai sumišę: vieni teigia, kad Belgorodo sritis tariamai buvo apšaudyta gradais, o pasienyje vyko kautynės, kiti teigia, kad „Ukrainos diversantai“ prasilaužė į Rusijos teritoriją, bet jie buvo išmušti, o kai kurie „buvo susprogdinti minų laukuose“.

Rusai taip pat rašo, kad DRG esą turėjo amerikietiškus M4 šautuvus, taip pat granatų ir C4 sprogmenų komplektus.

Be to, Rusijos propagandistai pareiškė, kad Terebrene paskelbta evakuacija. Tačiau po kurio laiko Belgorodo srities operatyvinis štabas savo oficialiame „Telegram“ kanale paneigė šią žinią.

„Plinta informacija, kad Staroselje ir Terebreno gyvenviečių rajone į teritoriją įvažiavo DRG. To nebuvo. Pasieniečiai kartu su kitomis saugumo pajėgomis stojo į mūšį demarkacinėje linijoje.

 

Taip pat pasirodė informacija apie Terebreno gyvenvietės gyventojų evakuaciją. Informuojame, kad tai melas – gyventojų evakuacija nevykdoma“, – rašo Rusijos operatyvinio štabo atstovai.

Tokie prieštaravimai tarp rusų dar labiau paskleidė paniką tarp Belgorodo srities gyventojų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(1)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: